|
Notka |
|
Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć Miejsce dla miłośników fotografowania. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat sprzętu fotograficznego, metod fotografowania. Możesz zamieścić zdjęcia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Prosze o pomoc ! Napisz, Photoshop
Witajcie dziewczyny. nie wiem czy wybrałam dobre forum ale mam nadzieję że uzyskam pomoc.
Czy któraś z was miałaby możliwość wykonać dla mnie napis w jakimś programie graficznym typu photoshop. Chodzi mi tylko o napisanie napisu na białym tle i wysłanie go do mnie lub w zalącznikach. Bardzo potrzebny jest mi napisz "Retroyki" bez cudzysłowia. Kolor napisu #b3b3b3. Jakas ładna ozdobna czcionka. Rozmiar taki średni wysokość literek na jakieś 2 cm. W moim photoshopie coś isę zepsuło i nie chce mi się uruchomić generator pisma. BARDZO prosze o pomoc. to naprawde da radę zrobić szybko
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prosze o pomoc ! Napisz, Photoshop
Mam bardzo dużo czcionek na PS. Wrzucam przykładowy obrazek i od razu pytam: może być taka, czy zbyt prosta i przydałaby się bardziej ozdobna? Mam dużo wolnego czasu, więc mogę pomóc.
![]() edit: dorzucam kolejne.
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan Edytowane przez Kira87 Czas edycji: 2009-09-04 o 22:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Teraz tak zerkam na tekst...czy aby na pewno chodziło o napis "Retroyki", a nie "retoryki"? Bo jakoś słowo "retroyka" brzmi dla mnie egzotycznie.
![]()
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan Edytowane przez Kira87 Czas edycji: 2009-09-05 o 02:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:22.