|
Notka |
|
Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Niejadek
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Niejadek
witam
mam podobny problem moja córka ma 20 miesięcy i też jest niejadkiem ![]() ![]() je jedynie danonki, parówki płatki śniadaniowe , na obiad zupę zje każdą ale drugie danie to dla niej problem ![]() nielubi nabiału ![]() ![]() ![]() pozdrawiam
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli nie, przemycaj zmiksowane mięso, warzywa, czego oczy nie widza... danonek to akurat nabiał próbowałaś naleśników, paluszków rybnych, spaghetti ![]() moja ma 2,5 roku i wazy 12,5kg ale zawsze była drobna i mieściła się w 3 centylu jeśli Cie niepokoi jej waga, idź do pediatry niech skieruje na podstawowe badania krwi |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale z tego co dodala to jadlam to co lubilam i nie bylo zmuszania do niczego. Ale czesto robila np. muchomorki z jajek, czy jakies myszki z sera, czy jakies inne rzeczy wymyslala.. Moze sprobuj..
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczęta, tu chodzi o posiłek dla TŻ, nie "niejadyzm" córeczki
![]() Autorko: Może jakieś ciekawe spaghetti? Ja swojemu zrobiłam wczoraj coś podobnego do tego: http://gotowanie.wkl.pl/przepis29640.html Pycha. ![]() Poza tym, ja osobiście jestem pod wrażeniem tego przepisu: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=70464 niestety, mój TŻ nie lubi czosnku, więc pozostanie ten obiad jedynie w moich marzeniach. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Nutka nie gryzie!
|
a takie nalesniki jak zrobilam wczoraj córce??? masz przepis w podpisie u mnie ..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
dzięki za pomoc
![]() byłam u lekarza i wszystko jest ok ona jest po prostu drobnej budowy i mam się niczym nie martwic bo jest zdrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jeszcze raz dzięki i pozdrawiam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.