|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Opiekunki\sanitariuszki szpitalne chcecie pogadac?
Szukam dziewczyn ktore pracuja w szpitalach jako opiekunki i sanitariuszki i chca pogadac o tych dobrych i zlych stronach tej pracy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Opiekunki\sanitariuszki szpitalne chcecie pogadac?
Witam! Jestem studentką 1 kursu. Obecnie mam 9 tygodni praktyki w szpitalu akuszerii, gerontologii i w domu dziecka( po 3 tygodnie). Uważam, że ta praca jest trudna, najbardziej ze starszymi ludzmi i w szpitalach. A najlżej jest w poliklinice. Para dni temu zaraziłam się w domu dziecka nova wirusem, więc taka praca jest nie tylko cieżka psychicznie i fizycznie, ale i niebezpieczna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
No ja pracuje w szpitalu na oddziale wewnetrznym.I masz racje jest groznie wiem bo kolezanki wczesniej przeszly polpasca
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
ja uważam, że trzeba mieć prawdziwe powołanie do takiej pracy, bo inaczej to będzie koszmar a nie praca dpo której chętnie idziemy kazdego dnia
ja skonczylam ratownictwo medyczne i po praktykach wiem na pewno, że nie mam takiego powołania, to by była męczarnia dla mnie i pacjentów i tym sposobem właśnie studiuję zarządzanie małym i srednim przedsiebiorstwem i w koncu wiem ze to jest to podziwiam osoby, ktore podejmują sie takiej pracy bo to jest ciezka fizyczna praca i jak tu dziewczyny napisaly czasem i niebezpieczna. dobrze ze sa takie osoby, bo inaczej kto by sie nami opiekowal nie? 3majcie sie ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja lubie swoja prace
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:24.