|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ciuszki 38 wymienię
Czesc dziewczyny, mam na wymianę ciuszki w rozmiarze 38, czasem 36.
Szukam głównie sukienki w rozmiarze ok 40 na wesele kuzyna. (chociaż inne rzeczy też się przydadzą ![]()
SYLWUNIA ![]() Edytowane przez Sylwia198 Czas edycji: 2009-04-30 o 13:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Moja pierwsza wymianka, zapraszam serdecznie. RÓŻNE ROZMIARY
Hej dziewczyny mam na wymianę sporo ciuszków, część była założona dosłownie ze dwa razy ( są i rzeczy nowe) Przy każdym ciuszku będę podawała dokładne wymiary oraz jego stan.
Z niektórymi ciuszkami rozstaję się z ogromnym bólem ale po ciąży straciłam figurkę i już raczej jej nie odzyskam. Poszukuję różnych rzeczy:biżuterii, bluzeczek, spódniczek, sukienek, bluzek. Jeśli coś wpadnie mi na prawdę w oko to dam za to dużo ![]() Ciuszki zawsze wysyłam wyprane, nie wyprasowane. Jeśli nie jesteście czegoś pewne to pytajcie, chętnie odpowiem
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dot.: Moja pierwsza wymianka, zapraszam serdecznie. RÓŻNE ROZMIARY
Na początek damy śliczną sukienkę na lato.
Nadaje się ona idealnie na osobę noszącą 36, małe 38 Wymiary podaję bez naciągania Długość całkowita 67cm Biust około 40 cm x2 Talia 33 cmx2 Z tyłu zapinana na zamek Jej stan jest praktycznie idealny Była założona 2 razy, mam do niej pasek niestety był kiepskiej jakości i porozklejał się
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.