![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Urban Decay, ArtDeco, Clinique i minerały EDM. :)
Nieaktualne.
Witam ![]() Zakładam wątek z nadzieją na udane wymiany. Przesyłki wysyłam tylko jako polecone w kopertach bąbelkowych. Liczę na uczciwość, z mojej strony jest ona także gwarantowana. Wszystkie moje kosmetyki są oryginalne, najczęściej pochodzą z Douglasa, Strawberrynet lub apteki SuperPharm. Do większych wymian chętnie dorzucę niebieską kosmetyczkę Lancome, złotą kosmetyczkę Extraordinary Avon. Szukam kosmetyków MAC (prawie wszystko) i Dermalogica, podkładu Clinique Superfit, kosmetyków Clinique (kremy Moisture Surge, All About Eyes itd.), maseł do ciała i peelingów the Body Shop. Także kosmetyków Lancome Hydrazen i Pure Focus. Nie szukam kosmetyków z niskiej półki, Avonu ani Oriflame. Na wymianę posiadam: zapachy: YSL BABY DOLL EDP odlewka w słoiczku - 10 ml (kod 7BAA) kremy: SVR 50+ ULTRA MAX ECRAN 50ml, użyty w małej ilości ok. 5 razy, w oryginalnym kartoniku. Świeży, niedawno kupiony. Ważny do 01.11. Z paragonem (kwota 60zł). LANCOME AQUA FUSION TEINTE nawilżający krem tonujący w odcieniu 2 Sable (ciepły beż), użyte ok. 40% z 50ml. Kod CD338. AVON SOLUTIONS HYDRA-RADIANCE visual perfection tint release moisturiser, krem nawilżająco-tunujący z SPF 20, użyte ok. 15%. podkłady, pudry, kolorówka Everyday Minerals KAOLIN POWDER SUNLIGHT (ubytek ok. 10%, pełnowymiarowy produkt) MAYBELLINE SUPERSTAY POWERGLOSS w odcieniu 103 Rhinestone Pink, użyty 2-3 razy. CLINIQUE SUPERBALANCED w odcieniu 05 VANILLA (G) ciepły, opalony beż, dla skintypes II i III, w oryginalnym kartoniku, raz wypróbowany. Kod A97. CINIQUE SUPERMOISTURE w odcieniu 06 NEUTRAL (MF-N) jasny, czysty beż, użyte ok. 40%. Kod AC7. MAYBELLINE LIQUID EYELINER (high definition long lasting eyeliner) czarny liner w pędzelku, raz wypróbowany. pędzle: ARTDECO największy pędzel do pudru, z naturalnego włosia, w dobrym stanie, wyprany i zdezynfekowany. Oddam tylko za coś super, gdyż kosztował mnie 125zł. Wymienione: UBRAN DECAY EYESHADOW w odcieniu Goddess, raz wypróbowany pędzelkiem. URBAN DECAY EYESHADOW w odcieniu Midnight Cowboy, raz wypróbowany pędzelkiem. GIVENCHY PRISME AGAIN odcień 3 elegant beige, kod 8P01, zużycie max.20%. LIGHT MEDIUM (o-glo) - użyty 2-3 razy LIGHT MARTIAN (matte) - ubytek ok. 10% MEDIUM SUMMER (matte) - ubytek ok.10% PERFECT (semi matte) - użyty 2-3 razy NEUTRAL (matte) - ubytek ok. 10% SOFT BRONZER (bronzer) - użyty 2-3 razy SNUGGLE (róż do policzków) - użyty 2-3 razy Zapraszam ![]() Edytowane przez Queen Czas edycji: 2009-06-09 o 15:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Urban Decay, ArtDeco, Clinique i minerały EDM. :)
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;12226206]witaj ponownie
![]() Tym razem jednak niczego nie widzę dla siebie już. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() wypatrzysz cos u mnie za: CLINIQUE DDMG odlewka z oryginału do pojemniczka 15 ml (miniaturki oryginalnej DDMG, buteleczka wygląda jak malutkie opakowanie z pompka, ale samo pompki nie posiada). Urban Decay ten jasny cien zapraszam ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Interesuja mnie jasne pudry i podklady. Czy znalazlaby pani cos u mnie?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za minerały?
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Witaj znajdziesz coś za pryzme?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post12357408 ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- a i jeszcze puder kryolan.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
cos za prasowane pryzmy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się podkład Chanel Mat Lumiere i podkład Estee Lauder, ale musiałabym sprawdzić odcienie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
mat lumier oddam tylko za inny odcien tego podkładu, a Estee Lauder jest do wzięcia, ma on odcień naturalnego beżu z żółtym odcieniem dla średniej karnacji
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie przepadam za kosmetykami Kryolan. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
kosmetyki które wymieniłaś, a są zaznaczone błekitnym kolorem są już nieaktualne, zatem został tylko JT, u Ciebie podoba mi się jedynie podkład clinique i pryzmy, ale nie sądzę, żebyś chciała któres z tych wymienić na błyszczyk,poza wątkiem do wymiany mam także clinique pore minimizer oraz trochę podkładu superfit
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Bardzo, bardzo bym chciała
CLINIQUE SUPERBALANCED w odcieniu 05 VANILLA (G) ciepły, opalony beż, dla skintypes II i III, w oryginalnym kartoniku, raz wypróbowany. Kod A97. Znajdziesz coś u mnie??
![]() |
#29 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Przeczuwam, ze na pryzmy nie mam na razie szans. Ale może chociaż mam jakieś szanse na to co poniżej : Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
UBRAN DECAY EYESHADOW w odcieniu Goddess, raz wypróbowany pędzelkiem.
Zapraszam do mojego wątku ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:25.