|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
leśny stwór
|
tester Diorshow na inny!NIEAKTUALNE Witam! Jak w tytule: tester/miniatura (połowa normalnej wielkości) czarnego tuszu Dior Diorshow Iconic, użyty 2 razy chętnie wymienię na inny tusz wysokopółkowy (bardzo chętnie wypróbuję Virtuose)... Może być w miarę nowa miniatura, albo w miarę mokra końcówka. Skuszę się też na cały tusz średniej półki, który by mnie zainteresował. ![]() Edytowane przez Yenotek Czas edycji: 2009-04-10 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: tester Diorshow na inny!
Zapraszam do mnie, mam tusz H. Rubinstein
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Przepraszam, że zwracam na to uwagę, ale masz chyba miniaturę tuszu a nie tester? Bo to dwie zupełnie różne rzeczy i różne pojęcia...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
no mnie skusiła nazwa "tester", czyli myslałam, że pełnowymiarowy, a dalej pisze, że połowa wielkości... czyli miniaturka, nie tester...
Mogłabyś Yenotek sprecyzować co to jest? Miniaturka, czy tester? ![]()
![]() |
#5 |
leśny stwór
|
hmm.. przepraszam za zamieszanie. Może źle sie wyraziłam.
Wyraźnie jednak napisałam, że połowa wielkości. Miniatura. Edytowane przez Yenotek Czas edycji: 2009-04-05 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.