![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
SZYBKA WYMIANA:) ciuszki, dodatki, biżuteria... ZAPRASZAM:))))
ZAPRASZAM!!!
![]() Hej dziewczyny ![]() ![]() ![]() Wymianka kosmetyków: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post22085723 Rzeczy których szczególnie szukam to: - SMACKERSY w każdej ilości ![]() ![]() - kosmetyków Avon z serii Planet Spa ![]() - pasiaczków z Essence ![]() - jasnego (lub najlepiej transparentnego) sypkiego pudru matującego - wody toaletowe: Tresselle z Avonu, Puma, Mexx lub Naomi - tonik Nivea Visage Young - żele pod prysznic - podkład Affinitone Maybelline, odcień Opal Rose lub ewentualnie inny matujący jasny - błyszczyków nadających delikatny odcień - kosmetyki do pielęgnacji cery tłustej/mieszanej, najlepiej apteczne - emulsja rozświetlająco- nawilżająca Olay Z ciuszków i dodatków: Wszystkiego co słodko i dziewczęco wygląda!!! ![]() -długie kardigany, fajne sweterki -torebka duża czarna i jakaś fajna mała, zawieszana przez ramię -coś z bufkami, kokardkami Edytowane przez anusia110889 Czas edycji: 2010-09-23 o 08:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: MEGA SZAFA ANI:) ciuszki, dodatki, biżuteria... ZAPRASZAM:))))
Sukienki, spódniczki, spodnie
1-Śliczna letnia spódniczka firmy atmosphere, biała, bardzo przewiewna. Stan bardzo dobry 2-Mini spódniczka jeansowa plisowana, stan idealny 3-Spódniczka jeansowa jasna, stan bardzo dobry 4- Brązowa krótka spódniczka, stan idealny 5-Brązowa spódniczka do kolana, falbanki, super wygląda, niewielkie ślady użytkowania 6- Modna jeansowa spódniczka do kolana, stan bardzo dobry 7-Żółta spódniczka do kolana, stan idealny 8-Śliczna czerwona sukienka, stan idealny (materiał to bawełna pomieszana z lnem) 9-Nowe rybaczki 10-Super rybaczki, idealne na lato, ściągane ![]() 11-Jasne jeansy, proste nogawki, miałam je na sobie ze 2 razy ale teraz są na mnie za duże, rozmiar to jakieś 38 12-Rybaczki jeansowe. Założone tylko raz, stan idealny!! Są śliczne ale niestety są na mnie za duże. Wymienię na coś super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Bluzeczki, topy, tuniki, sweterki
13-Śliczna oryginalna biała bluzeczka, idealnie przylega do ciała, na suwak, pod szyjkę... jedyną wadą są ślady pod paszkami od dezodorantu, po założeniu praktycznie niewidoczne 14-Super żółty top w paseczki, stan idealny 15-Śliczny topik w paseczki, stan idealny 16-Bluzeczka brązowa w różowe paseczki, stan idealny, rękaw 3 /4 17-Biały top, idealnie dopasowuje się do ciała, stan bardzo dobry 18-Bluzeczka, fajnie układa się na biuście, stan bardzo dobry 19-Czarna koszulka, stan dobry 20-Sweterek jasny błękit, mało widoczne ślady użytkowania 21-Błękitny topik, ma małą skazę na plecach, ale jest ona mało widoczna (na zdjęciu jest wygnieciony, potrzebne żelazko heh) 22-Śliczna czarno- czerwona bluzeczka, wzorki, wiązana na szyi 23-Śliczna bluzeczka w kwiaty 24-Żółta bluzeczka, ślicznie układa się na biuście dzięki marszczeniom, dopasowuje się do ciała… jedyną wadą są ślady po dezodorancie pod paszkami, praktycznie niewidoczne w trakcie noszenia ![]() 25-Urocza bluzeczka w groszki 26-Biała bluzeczka, idealnie dopasowuje się do ciała, fajny dekolt, stan bardzo dobry 27-Żółta bluzeczka z krótkim rękawem, wzory, stan bardzo dobry 28-Bluzeczka na cienkie ramiączka, jasna morelka ze srebrnym wzorkiem, stan idealny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Płaszczyk
29- Śliczny cienki beżowy płaszczyk, na plecach wzorek haftowany Buty (rozmiar 40) 30-Białe, nowe… Stan idealny, zostały tylko raz przymierzone, niestety nie mój rozmiar ![]() 31-Różowe trampeczki. Rozmiar na bucie 41, ale tak naprawdę jest to 40. Stan bardzo dobry, założone ze 2 razy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Bielizna (staniczki- rozmiar 75A/ małe B)
32, 33- czarny staniczek 34- fioletowy staniczek 35-cudny biały staniczek z koronką 36- Jak na zdjęciu… Kabaretki, może komuś jeszcze sie przydadzą ![]() ![]() Edytowane przez anusia110889 Czas edycji: 2010-09-29 o 08:56 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Biżuteria
37, 38, 39, 40, 41, 42- kolczyki 43- drewniana bransoletka 44- drewniane koraliki 45, 46, 47- bransoletki 48, 49- śliczne pierścionki z brylancikiem, jasny fiolet i czarny, rozmiar 10 50- śliczny stylowy zegarek, kolor złoty, ciekawa bransoleta… oddam za coś super 51- malutka kosmetyczka 52- okularki przeciwsłoneczne 53- turkusowe kolczyki 54- czerwone kolczyki 55- bransoletka na nogę, z delfinkami i koralikami Edytowane przez anusia110889 Czas edycji: 2010-10-01 o 08:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Dodatki
56- śliczny czarny pasek z cyrkoniami, stan idealny 57, 58, 59, 60, 61- paski do spodni 62- śliczny niebieski szaliczek 63- żółta apaszka 64- a’la jeansowy piórnik/kosmetyczka Edytowane przez anusia110889 Czas edycji: 2010-09-29 o 08:57 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pani Buka
|
już mogę pisać?
![]() bardzo ładne spódniczki masz! bardzo w moim typie ![]() ![]() znajdziesz coś u mnie? co do kosmetyków mogłabym znaleźć coś podobnego jak chcesz z Avonu, tylko z Oriflame. jeśli tak, to podaj mi rozmiary i wymiary. ![]()
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
coś za butki 30 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1285011581
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za szalik?
![]() |
#17 |
Zadomowienie
Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
|
cos za zegarek??
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
cos za rozowe trampki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
:)
|
znajdziesz coś u mnie za te rzeczy bądź któreś z nich:
6- Modna jeansowa spódniczka do kolana, stan bardzo dobry 11-Jasne jeansy, proste nogawki, miałam je na sobie ze 2 razy ale teraz są na mnie za duże, rozmiar to jakieś 38 13-Śliczna oryginalna biała bluzeczka, idealnie przylega do ciała, na suwak, pod szyjkę... jedyną wadą są ślady pod paszkami od dezodorantu, po założeniu praktycznie niewidoczne 50- śliczny stylowy zegarek, kolor złoty, ciekawa bransoleta… oddam za coś super ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
niestety nic nie wpadło mi w oko
![]() pozdrawiam serdecznie
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
cos za białe buty i pierwsza 3 staniki
odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
coś za zegarek w kolorze złota?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Coś za kolczyki 53 i 54
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Pani Buka
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=3421139&d=1285010730
podaj mi wymiary tej spódniczki ![]() jeśli byłaby dobra, to może za wodę Aromabliss? ona ma taki bardzo przyjemny, owocowo-orzeźwiający zapach ![]()
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2010-09-21 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
podobaja mi sie rozowe trampki
![]()
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.