|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
KW:Avon, Pure Pore Fection, Blemish Clearing Treatment (Preparat przeciw wypryskom)
ZAMÓWIŁAM SOBIE W AVONIE TUSZ 'STYLISTA' I PODKŁAD ROZSWIETLAJĄCO-ANTYSTRESOWY CZY MOGŁYBYSCIE MI PODPOWIEDZIEĆ CZY DOBRZE ZROBIŁAM CZY TE PRODUKTY SĄ DOBRE?A JAK NIE TO JAKIE MI POLECACIE (NIE DROGIE)POZDRAWIAM
|
|
|
|
|
#2 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Re: KW:Avon, Pure Pore Fection, Blemish Clearing Treatment (Preparat przeciw wypryskom)
akurat te mogę Ci z czystym sercem polecić
Tusz ma maleńką szczoteczkę,łatwo wszędzie dociera.Tylko nie spodziewaj się Stylizacji nim przez wielkie "S" Podkład kiedyś używałam,potem przeniosłam się na podkłady matujące ,o pudrowym wykończeniu.Ale ten jest w porządku,moja siostra jest mu wierna od kilku lat. pozdrawiam |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Re: KW:Avon, Pure Pore Fection, Blemish Clearing Treatment (Preparat przeciw wypryskom)
dzięki różo za informacje!!!!!mam jeszcze pytanie czy poleciłabyś mi jakieś dobre kosmetyki do makijażu z innych firm ??? ponieważ chce zrobić renowacje w mojej kosmetyczce i chce dokonać trafnego wyboru
pozdrawiam |
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Zajrzyj na KWC, tak będzie chyba najprościej
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:27.