|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
![]() 10 darmowych zaproszeń na seminarium makijażu we Wrocławiu
Drogie Wizażanki
![]() Dostaliśmy od organizatora 10 bezpłatnych zaproszeń:
seminariu analiza kolorystyczna lub seminarium makijaż fotograficzny W mailu proszę podać: nick, imię i nazwisko, adres do korespondencji, telefon; Co piąte zgłoszenie otrzyma zaproszenie - do wyczerpania miejsc ![]() Szczegóły imprezy: http://www.wizaz.pl/Trends-News/Wyda...jaz-seminarium Uwaga, zgłoszenia już zamknięte !! Podaję listę Wizażanek, które otrzymają zaproszenia: Seminarium makijaż fotograficzny: 1. Ilona Musiał,Ostrzeszów 2. Monika Kłapsia, Katowice 3. Magdalena Biegun, Mysłowice 4. Dominika Koszowska, Katowice 5. Kinga Zawadzka, Piotrków Trybunalski Seminarium analiza kolorystyczna: 1. Edyta Zarzycka, Gliwice 2. Magdalena Chromik, Katowice 3. Marta Litwińczuk, Wrocław 4. Klaudia Jędruszczak, Wrocław 5. Magdalena Biedziuk Zaproszenia zostaną przesłane pocztą. W razie problemów proszę o kontakt na: agnieszka.zembrzycka@wiza z.pl Pozdrawiam ![]()
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() Edytowane przez AgaZ Czas edycji: 2009-03-31 o 15:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 10 darmowych zaproszeń na seminarium makijażu we Wrocławiu
Czy moge pisac w tym watku?
![]() Wygralam ![]() ![]() Mam maly problem z dojazdem ale przyjade napewno ![]() Ja bede w niedziele a Wy wizazanki jak z dojazdem? Ja mam do Wrocka 100 km ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja też wygrałam! Wykupiłam też udział w analizie kolorystycznej i jadę na weekend. Jeszcze nie wiem gdzie będę nocować? Poza tym mam chyba jeszcze dalej od Ciebie Ilo16na. Może są jeszcze jakieś wizażanki, które jada na cały weekend? Może ktoś z Piotrkowa? Nawet nie potrafię opisać radości jaką czuję! Błogo!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze jakos sie umowimy i spotkamy wczesniej w niedziele co? Bo sie bede tam czula samotna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Nie ma sprawy! Ja będę już w sobotę, to może się trochę rozeznam. Dalej nie mam gdzie spać? No ale może do soboty coś wykombinuję! Wyślę Ci wiadomość z moim numerem. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
sprobujcie moze zalatwic sobie nocleg np w akademikach - w wiekszosci miast sie da
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ha, wygrałam! Normalnie szok
![]() ![]() Ktoś może jedzie z Katowic lub okolic na seminarium z makijażu fotograficznego? Fajniej byłoby jechać w grupie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja i wizazanka z Piotrkowa Trybunalskiego sie dogadalysmy-chce zebrac cala niedzielna piatke wizazanek ![]() ![]() 3 zusammen ("do kupy")
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2009-03-22 o 19:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Dzwoniłam już do kilku akademików, ale osoby z zewnątrz nie są mile widziane. Zawsze zostaje całonocna impreza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
tzn jak jestescie z katowic to macie od 2-3 w nocy pociagi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
aaaaaaaaa!!! Ja też wygrałam, niemożliwe!!
![]() ![]() ![]() Co dojazdu to ja prawdopodobnie pojadę samochodem, więc mogłybyśmy się dziewczyny z Katowic zebrać i zrzucić na benzynę i by nas taniej wyszło nić pociąg no i wygodniej ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Mamy 4 zusammen(do kupy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czekamy na 5 wizazanke i sie umowimy jakos w niedziele ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Witam - ja jestem tą piąta. Jadę juz w sobotę - wykupiłam jeszcze analizę. Pozdrawiam serdecznie Dominika
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie
![]() Musimy sie jakos w niedziele umowic ![]() ![]() ![]() Ja pisalam do Was na naszej-klasie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
...ahhh nie mogę się doczekać
![]() ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Zostal piatek i sobota..
Musimy sie jakos w niedziele zorganizowac ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Dajcie znać jak było
![]()
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Ago Z bardzo dziekuje ze nam to zorganizowalas
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moge Ci troche strescic ![]() (ja mam troche slaby odbior tego co sie dzialo ale przez to ze jestem chora) ale podobalo mi sie bardzo-nasze wizazanki (niedzielne)tez mowily ze byly zadowolone ![]() Ogolnie my wizazanki sie zintegrowalysmy i siedzialysmy sobie razem i poznalysmy sie blizej ![]() ![]() Pan Olaf wspominal o Tobie ze sie widzieliscie w Warszawie i milo mowil o wizazu ![]() Teraz krotko co bylo: najpierw teoria o swietle,fotografii pozniej wykonane 3 makijaze i fryzury na Paniach z publicznosci(losowanie bylo) 3 makijaze fotograficzne.. wykonywal Pan Olaf jego zona i ich pracownica(nie pamietam nazwiska) pozniej obrobka komputerowa i efekty(ogolnie pokazane bylo : ich makijaz,po zmyciu,makijaz fotograficzny + fryzura i obrobka w PS) Ogolnie bylo b.ciekawie ![]() Dzieki Aga jeszcze raz ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Pięknie to napisałaś Ilona, nic dodać nic ująć. Ja też jestem bardzo zadowolona, była to świetna okazja aby zawrzeć nowe znajomości
![]() Jedyna moja uwaga to: na certyfikacie, który jest częściowo (a właściwie w większości) w języku angielskim, napisane jest Photo Make-up SEMINARY, co w języku language oznacza seminarium duchowne ( ![]() Anyway, dowiedziałam się wielu ciekawych rzeczy za co serdecznie dziękuję ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uczy sie tego angielskiego nie Magda ![]() Ja troche zaluje tylko tego ze nie bylam w sobote(ale jak bym byla zdrowa to moze bym wykupila wtedy i sobote)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Ja też żałuję, że nie byłam w sobotę, ale jak tylko ponownie będzie organizowana jakaś analiza na pewno się wybiorę
![]()
![]() |
#22 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Cieszę się ogromnie, że to były ciekawe zajęcia.
Jak tylko będę miała informacje na temat tego typu spotkań, to na pewno dam znać ![]()
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcialabym by jeszcze raz ten Pan cos zorganizowal we Wrocku(widac ze on wklada serce w to co robi) Ale ja chetna jestem na takie spotkania tylko we Wrocku(jesli chodzi o duze miasta)bo mam najblizej i znam troche. Moze jeszcze jakas z naszej piatki sie odezwie co ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Lepiej późno niż wcale, więc piszę! Ja jestem bardzo zadowolona z seminarium. Dużo się dowiedziałam, wróciłam zainspirowana i pełna zapału do pracy. Potwierdzam, że z wielką pasją pan Olaf opowiadał o wszystkim. Podobało mi się fachowe podejście do tematu. Było dużo humoru, atmosfera bardzo serdeczna. Warto było.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.