|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Moja wishlista i pierwsza wymianka!! Rozmiary xs/s/m ZAPRASZAM!! :)
Witam Was drogie Panie! Jest to moja pierwsza wymianka, gdyż o stronie dowiedziałam się dopiero niedawno. Opróżniłam szafę i mam zamiar pozbyć się rzeczy, które zalegają mi w szafie. Za rzeczy niemodne, poplamione, stare, zniszczone z góry dziękuję gdyż ja sama takich nie oferuję. Nie wymieniam się na siłę, ale gdy którejś z Was będzie na czymś bardzo zależało- pójdę na kompromis. Uprzedzam iż jestem bardzo wybredna :P Zamieszczę zdjęcia ubrań których szukam abyście lepiej poznały mój gust
![]() ![]() ![]() Jestem osobą drobną i interesują mnie małe rozmiary. Ubrania rozmiar 34,36, buty rozmiar 36,37 Czego szukam! * Swetrów z guzikami (najlepiej w kształcie bombki) * Spodni rurek- biodrówek (bardzo niski stan) * Koszulek na ramiączka (za pępek) * Bluzek "za tyłek" * Koszulek z fajnymi nadrukami * Sukienek * Spodni do kolan * Szpilek, botek, kozaków * Bolerek * Pasków do spodni * Wszelkich ubrań, spinek etc. dla YOR'KÓW!! ![]() * Wszystkiego co związane z LONDYNEM!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
Dot.: Moja wishlista i pierwsza wymianka!! Rozmiary xs/s/m ZAPRASZAM!! :)
Czekam z niecierpliwością na zdjęcia
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: Moja wishlista i pierwsza wymianka!! Rozmiary xs/s/m ZAPRASZAM!! :)
co znaczy "zwiazane z Londynem"?
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.