|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie ogródki HERMES
Nie znam perfum marki, a od dłuższego czasu te zapachy za mną chodzą (przez KWC)
![]() ![]() Macie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie ogródki HERMES
Mam 5 ml śródziemnomorskiego ze wspólnozakupwoego wątku - w szklanym atomku. Może być?
![]() Chętnie za 5 ml Le monde est beau, co Ty na to? Edytowane przez Soso Czas edycji: 2009-05-27 o 10:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, pasowałoby mi nawet ![]() ![]() EDIT: dobrze pamietam? Chciałaś kenzo Summer jeszcze? U Cb podoba mi się sporo próbek : MaxMara, Kashmina Touch edp - f, testowana.. - Sisley, Eau de Soir edp - f, testowana. - L'Artisan, Patchouli Patch edt - f, testowana. - L'Artisan, The Pour un Ete edt - f, testowana. - L'Artisan, Passage d'Enfer edt - f, testowana. - L'Artisan, Navegar edt - f, testowana. - L'Artisan, Timbuktu edt - f, testowana. - L'Artisan, L'eau de L'Artisan edt - f, testowana. - Givenchy, Organza Indecence - r. - Shiseido, Feminite du Bois - r, napróbę. - Etro, Etra - f, testowana - Micaleff, Night Aoud - r. - Hanae Mori, Magical Moon - f, testowane i nowe - Hermes, Elixir des Merveilles - f, testowana. - Dior, Miss Dior Cherie Printemps - r, duża.. - Chopard, Wish - r. - Lalique, Le Parfum edp - r. Może znajdziesz coś ? ![]()
wróciłam do perfum ![]() sprzedam lub wymiana perfumy niszowe - tu Edytowane przez Basiek93 Czas edycji: 2009-05-27 o 10:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Witam, ja mam próbkę jednego z ogródków... plus inne, nie tylko Hermesa i nie tylko te wymienione tutaj. Może byłabyś zainteresowana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałąbym nawet 3 próbki ![]() ![]() PS. moze jestes z Warszawy? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hmm,
![]() ![]() Edytowane przez lwia paszcza Czas edycji: 2009-05-27 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o to szkoda ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.