|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Gdzie kupić dobre i niedrogie damskie spodnie?
Mam problem ze spodniami. Większość już po krótkim czasie od zakupu albo się rozciąga, albo wyciera, albo drze. Fakt, kupuje raczej taniej.
Ale gdzie można kupić ![]() i 100zł to jest taki max ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzeniona Zmorah
|
Dot.: Gdzie kupić dobre i niedrogie damskie spodnie?
Ja polecam e-butik, mam od nich jedne spodnie, które kupiłam za 30 zł w promocji, co prawda rurki, ale mają różne fasony, a teraz jest u nich wyprzedaż. W tych spodniach chodzę już rok i są w bardzo dobrym stanie, a często je noszę. Kupiłam też u nich bluzę, ale nie spodobała mi się na żywo, więc wypełniłam formularz reklamacyjny, odesłałam i dostałam pieniążki, co prawda długo czekałam, ale zwrócili, bardzo uprzejmi.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
chinosy - h&m, kappahl, bardziej eleganckie orsay (za którym ogólnie nie przepadam, ale spodnie miewają okej). do 100zł na pewno coś znajdziesz, szczególnie teraz na wyprzedażach.
kika ______ http://www.szafa-kiki.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Osobiście uwielbiam spodnie z Zary. Fakt faktem, że cena wyjściowa jest wyższa niż 100zł, ale teraz jest okres wyprzedaży i nawet dzisiaj widziałam kilka fajnych par po 99zł także warto poszukać. Jakościowo (przynajmniej tym co posiadam w szafie) nie mogę nic zarzucić.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:24.