|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jaki kolor włosków bedzie mi pasował? POMÓZCIE:)))
Ponad miesiac temu po raz pierwszy zafarbowalam sobie wlosy i jestem z nich bardzo nie zadowolona
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jaki kolor włosków bedzie mi pasował? POMÓZCIE:)))
Cześć
![]() Zafarbuj włosy na kolor zbliżony do Twojego naturalnego koloru, wtedy odrosty nie będą widoczne aż tak bardzo. Nie widzę Cię w ciemnych włosach. Co do rodzaju, marki itp. farby to niestety nie pomogę, nie znam się, bo koloryzacje zawsze robię w salonie. A jak farbowałam na czarno to używałam właśnie paletta i był to nie trafiony wybór.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Na moje ładnie Ci w blond i też Cię nie widzę w ciemnych :P Może przemyśl jeszcze czy chcesz znowu btć brunetką? Jeżeli tak, to koleżanka z góry podała najlepszą metodę- pofarbować na kolor taki jak naturalnie i niech rosną
![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- ojć źle przeczytałam. fakt super Ci w naturalnym kolorze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
oj masz racje, lepiej Ci bylo w naturalnym kolorku , ale tak tez nie jest zle. Moze pomaluj na ciemniejszy odcien zeby tak odrosty sie nie odroznialy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
dziękuje Wam za opinie bo ja sie zdecydowac nie moge czy pozostac przy tym kolorze czy przyciemnić go ...na tym drugim zdjęciu blado wyszlam ale w rzeczywistosci mam ciemniejszą karnacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Kurcze jaki miałaś naprawdę PIĘKNY naturalny kolor - moje marzenie taki
![]() Poszukaj może odcienia zbliżonego do naturalnego może karowa czekolada z wellatonu? Z tego co wiem ma dobre opinie...
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Na tym https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1239282373 wyglądasz ślicznie!
Dołączam się do rad wyżej opisanych, jedyna możliwość aby wrócić do naturalnego koloru, to przefarbować się na swój zbliżony i cierpliwie czekać. Jeśli jednak nie masz na to ochoty, to może pozostań przy farbowaniu na różne blondy. Może cieniutkie pasemka troszkę ciemniejsze? A miałaś kiedyś grzyweczkę? co powiesz na taką fryzurkę? http://ikf.com.pl/fryzury-dlugie/fryzura143705.htm tylko oczywiście inny kolor
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Witam
Twój naturalny kolor był śliczny, ale ja tez tak mam ze nawet jak coś jest ok to lubię zmiany ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się z dziewczynami, że powinnaś znaleźć jakiś kolor podobny do Twojego naturalnego w ciepłym odcieniu. Może jakiś miodowy albo karmelowy blond?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
mam jeszcze jedno najnowsze zdjęcie ale nie umialam go dodać na forum i chyba przez przypadek zrobilam nowy wątek ale zamieszczam je jeszcze raz moze teraz sie uda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ładnie teraz wyglądasz, ale co tu dużo mówić-poprzedni kolor był jeszcze lepszy. Moim zdaniem powinnaś zrobić tak jak radziły dziewczyny-pofarbuj włoski na kolor zbliżony do naturalnego i czekaj aż odrosną. Trzymam kciuki, że Ci się uda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.