|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]()
Serdecznie witam 'NOWE' koleżanki. W końcu nadeszła wiosna (choć może jeszcze mało jej widać za oknem
![]() To ja zaraz po przebudzeniu grrr tragedia no ale moze cos z niego mozna juz wywnioskować. Spróbuję sie opisać. Jestem niska-158 cm wzrostu, Raczej krąglutka, badajże tym klepsydry lub wiolończeli. Cerę mam bladą często zarumienioną na różowo ale często też jestem czerwona jak cegla np gdy sie zawstydzę, mam niebiesko-szare oczy tęczówka ma ciemniejszą obwódke granatową zauwazyłam ze tęczówka oka zmienia swój odcien blednie raz a raz oczka są bardzo niebieskie, oprawa oczu średnia, włosy w dzieciństwie ciemny blond teraz brązowy patrze na odrosty nie ma połysku ciepłego, usta raczej różowe, mam gdzieniegdzie piegi słabo brązowe i jeden pieprzyk na twarzy ciemno brązowy, opalam się (oparzam) najpierw na rózowo-czerwono. Ciągle przyciemniam włosy i uzywam ciemniejszych ciepłych podkładów by zniwelować bladość (zdjecie 2) Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-03-27 o 10:51 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna ! Potrzebuję zmiany.. Pomożcie
może pare pasemek, wycieniować? Trochę aby rozweselić proponuje kolczyki ciekawe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
jesteś latem,
włoski mocno wycieniuj zwłaszcza przy twarzy, polecam przedziałek bardziej na boku niż na środku, kolor blond, albo brąz z szarymi, mysimi pasemkami, kolorki dla ciebie: waniliowy, pudrowż, szary, grafitowy i inne odcienie szarego, kremowy, szafirowy, pistaciowy, łącz te kolorki z innymi jakie tylko ci się podobają, najczęściej przy ciele noś te które napisałam powyżej, a na to nakładaj inne np. intensyny żółty swetr + kremowa apaszka przy twarzy, jeansy najlepiej ciemniejsze dla twojego typu figrurki, albo czarne jesteś niska więc noś spodnie proste zakładane w kant, unikaj mankietów na dole, unikaj też szlufek i wpuszczanych kieszeni poszerzających biodra, unikaj rurek i dzwonów wybieraj tuniki za pośladki i podkreślaj talię paskiem, możesz wybrać długi pasek i związać go w talii tak żeby zwisał będziesz wyglądała na wyższą wybieraj rękawy 3/4 które dodają lekkości, nie noś zbyt obcisłych ale też nie luźnych rzeczy niech są dopasoane... staraj się pokazać swoje atuty, a ukrywać to co zbędne ![]() jeżeli chcesz pomocy to napisz co w sobie lubisz pomoge ci to podkreślić, a czego nie lubisz to zakryjemy ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
O jaka wyczerpująca odpowiedź
![]() ![]() Czytałam też że obsas jest dobry dla niskich osób. Jaki jest bezpieczny obsas bym mogła ok 8 gdz. w nich wytrzymać ? (Prowadzą jakąś szkołę nauki chodzenia na obsasach ;P ??) ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- a no i udka chce stanowczo musze ukryć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
bioderka rozumiem że za szaerokie unikaj więc niskich biodrówek, szlufek i wpuszczanych kieszeni w tych okolicach, noś gładknie materiały, albo drobny wzorek na spodniach albo spódnicach brzuszek- unikaj gumek w pasie, noś dopasowane ale nie luźne ubrania najlepiej dłuższe tuniki długości za pośladki, co cię nie skróci, jeżeli będziesz mieć obcasy to wtedy może być długości do pośladków, jak masz masywne uda to noś albo spódnice/sukienki ołówkowe które cię wyszczuplą długości do albo za kolana, albo spódnice w literkę A, rozkloszowane dołem które ukryją co trzeba obcas jest dobry i dla niskich i dla średnich i dla wysokich zalezy co chce się osiągnąć, jeżeli nie chodziłaś nigdy na obcasie zacznij od 3-4 cm, a potem je zwiększaj systematycznie, a takie na 8 h to najlepsze słupki te zwężane do dołu i z prostym obcasem- zdjęcia, albo koturn ![]() do tuniki ze zdjęcia dodaj żakiet ciemny rękaw 3/4 który nada ci lekkości + spodnie proste zaprasowane na kant, będziesz wyglądać naprawdę rewelacyjnie do biura
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
![]()
No to czas zacząc kompletować nową garderobę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
powinnas chodzic w butach na wysokim obcasie,jeżeli jestes kragła to polecam spódnice do kolan w kształcie litery A
Na Twoim miejscu zmieniłabym kolor włosów na ciepły braz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
nie może mieć ciepłego brązu gdyż jest zimnym typem tylko chłodne barwy wchodzą w grę
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
a widzisz jednak umieszczenie wątku w odpowiednim miejscu to też ważna rzecz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
A no tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Idąc za radą wybrałam sie na wizytę u fryzjera po dłuższej naradzie Pani doszła do wiosku ze rzeczywiście moge być latem także postanowiła ze spróbujemy zrobić średni popielaty blond z platynowymi pasemkami no i szok moje włosy wogóle nie reagują na popielate odcienie wyszedł ciepły kolor dziwnie to okreslić złoty rudy blond z jasnymi pasemkami ale napewno nie platynowymi !! takze chyba nie bede latem... a wiosną.. z tym teraz problem hehe nie czuje sie dobrze w jasnych włosach - po bliższym przeglądaniu sie w lustrze( widać nie kazdej osobie o jasnej różowej cerze i niebieskawych oczach jasne włosy pasują) zastanawiam sie jak stonować ten kolor Może jakos pomozecie.. mój naturalny kolor włosów jest na poziomie 5 jasny brąz.
P/S (przyrzekam NIGDY WIECEJ NIE ROZJAŚNIE WŁOSÓW, natura sie nie myli...) |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
napewno je przyciemnie ale dam odpocząc pare dni włosom bo to jednak rozjasnianie było. Ale naprawdę zdziwienie było nie małe. A znasz może jakiś ładny neutralny brązik ale taki nie za ciemny bo w ciemnym to mi też źle..?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
a może po prostu zdjęcia są nie wyraźne, może opisz się dokładniej: jakie oczy: szaro niebieskie, niebieskie, zielone na avatarze?, masz piegi jak tak to szare brązowe, jak sie opalasz, czy masz wyraźny kontrast między białkiem a tęczówką? jeżeli faktycznie jesteś latem to polecam ten brąz
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
oczy mam stalowo-niebieskie nie mam na tęczówce żadnych plamek czysty kolor tęczówka ma obramówkę granatową nie widzę kontrastu miedzy białkiem a tęczówką raczej białko jest mleczne tak to określe cera jasna blada często rumieniąca się się na różowo (moja zmora bardzo to widoczne) usta raczej różowawe średniociemna oprawa oczu piegi mam brązowe pierwsze kontakty ze słońcem sa bolesne skóra sie poparza najpierw jestem rózowo-czerwona opalenizna raczej nie ciemnieje jest żywa
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
heheh latem któremu nie jest dobrze w blondzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:52.