|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Z grzywką czy bez??
Drogie wizażanki proszę was o pomoc.W tej chwili mam grzywkę a zbliża się lato i chciałabym ją podpiąć lub tez całkiem zapuścić.Jak myślicie lepiej z grzywka czy też bez.
A czy to prawda że gdy ma się grzywkę to jest wiecej krost na czole???? ![]() Dołączam kilka zdjęć. Proszę o wyrozumiałość... ![]()
... Człowiek jest wielki, nie przez to,co ma, lecz przez to kim jest, nie przez to co posiada, lecz przez to czym dzieli się z innymi ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2011-03-18 o 23:40 Powód: Nie usowamy zdjec /watku. Regulamin. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Z grzywką czy bez??
Podobasz mi się w obu wersjach.Masz ładny kształt twarzy więc śmiało możesz ją odsłaniać upinając włosy,myśle że w dłuższej grzywce także byłoby Ci bardzo do twarzy wiec pozostaje mi tylko poradzić żebyś eksperymentowała. Z tymi krostami to zapewne może coś w tym być ale to latem a jeśli się dba o cere to nie sądzę żeby był z tym jakiś problem....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Miałam grzywkę i to była najgorsza decyzja jaką mogłam podjąć co do włosów. Wysyp krost na czole mimo, że bardzo dbałam i dbam o cerę. Może miałam po prostu nieprzyzwyczajoną skórę, bo to była moja pierwsza i ostatnia grzywka. Poza tym podobno grzywka roznosi krosty i bardziej się czółko poci. Ja nie polecam, ale tyle dziewczyn nosi więc może to zależy od skóry.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem wyglądasz ładnie i z grzywką i bez
![]() A z tymi krostkami to chyba masz racje- też mi takie wyszły mimo, że dbam o cere ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
lepiej z grzywka .....grzywka nadaje fryzurze fantazji :P jak tak uwazam ale to prawda ze latem grzywka meczy :P wiec na lato mozesz uzywac opaski np te z kokardami sa ostatnio bardzo modne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
według mnie zdecydowanie lepiej bez grzywki ....
![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Miałaś grzywkę, powinnaś o tych krostach wiedzieć sama :P Ja tam nie zauważyłam, żeby mi jakoś powiększył się trądzik na czole, myślę że to jest kwestia dbałości o cerę oraz częstego mycia włosów.
Z grzywką Ci lepiej ![]()
"Przebacz mi i zapomnij o mnie jak najszybciej. Opuszczam cię na zawsze. Nie szukaj mnie, to się na nic nie zda. Na skutek klęsk i nieszczęść, które na mnie spadły, zostałam wiedźmą. Czas na mnie. Żegnaj."
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Według mnie i tak i tak Ci ładnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
I tak ładnie i tak, ciesz się że nie musisz nosić ciągle grzywki jak moja koleżanka która naprawdę ma duże czoło i to dopiero męka..Masz dużo opcji do wyboru, więc narazie niech sobie rośnie a jak ci się znowu zamarzy to podcinaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Myślę, że z grzywką, gdyby była cieńsza
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Dzięki za rady ..sądze ze bede miała grzywkę sredniej długości aby móc ją całkiem podpiać.
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Z grzywką , apropo krost , Ja mam grzywkę i nie mam nic na czole , może to zależy od cery
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
mi sie wydaje, że bez ci ladniej. chyba ze grzywka byla by mniejsza i bardziej wycieniowana.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem dużo lepiej bez, ale to Twoja decyzja.
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Według mnie lepiej bez grzywki, tym bardziej że zbliża się lato i grzywka będzie się "pocić" pod wpływem gorąca co nieładnie wygląda.
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Grzywka mi się czesciej przetłuszcza i musze ją czesciej myc ;/
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Lepiej bez
![]() A co do krost... Miałam kilka lat prostą, "ciężką" grzywkę i mimo dbania o cerę problemy z krostkami na czole miałam. A od kiedy mam dłuższą i na bok- czoło czyściutkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.