|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() rysujemy, malujemy...
Kochane dziewczyny,
Jako że nie posiadam zdolności plastycznych (a nawet wybitnie ich nie posiadam), a moje dziecię domaga się rysowania mu baranków, piesków, samochodów, słoneczek (słoneczko akurat wychodzi mi pierwsza klasa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: rysujemy, malujemy...
na minimni jest taka bajka z Lulusiem, nie pamietam jaki nosi dokladnie tytul... ale luluś zawsze cos tam prostego rysuje. Własnie od Lulusia nauczylam sie rysowac dziecku kangura
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
[1=1d36bece409c03b7a589597 7e3eaa07c69f6d3f6_6423717 1b1711;11742206]na minimni jest taka bajka z Lulusiem, nie pamietam jaki nosi dokladnie tytul... ale luluś zawsze cos tam prostego rysuje. Własnie od Lulusia nauczylam sie rysowac dziecku kangura
![]() Niestety Lulusia już nie puszczają jakiś miesiąc jak nie dłużej. A może znajdź sobie w necie stronkę z gotowymi kolorowankami i nie koloruje ![]()
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Na CBeeBies jest taka bajeczka pt. "Malowanki" i Kredzia, które rysuje różne stworki
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Może coś takiego:...Potem poszukam zwierzątek i ludzi bo pewnie mam..............
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Może to będzie dobre....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
na drugie mam Irena
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/mena71 z tego chomika ,jak poszukasz to znajdziesz wiele fajnych rzeczy,trafiłam na niego przypadkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.