|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
po kopenhaskiej...dziwne...
W zasadzie to nie jestem po kopenhaskiej,bo skończyłam tą dietę po szóstym dniu.Wszystko jadłam tak jak w jadłospisie,do tego bardzo źle się czułam ,było mi słabo bo akurat byłam na wczasach i był całe dnie chodzenia po mieście w słońcu.Więc przerwałam ( szósty jeszcze był wg jadłospisu ).Teraz zaczęłam normalnie jesc ,a nawet więcej i ....
wszystko co zjem to zaraz ide ,,wydalic " ,wczesniej tak nie miałam nigdy.Miałam fatalną przemianę materii a teraz nie wiem o co chodzi.Długo już tak mam....Czy to przez tą nieskończoną dietę ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: po kopenhaskiej...dziwne...
Cytat:
dieta kopenhaska poprawia metabolizm,może 6 dni wystarczyło,żeby Ci się coś tam pozmieniało w organiźmie. nie wiem. musisz poczekać na inne dziewczyny,one się chyba bardziej znają. ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Już lepsza jest MŻ -WR czy SB. Do autorki: Ta dieta prawdopodobnie zniżyła ci przemianę materii. ![]() ![]() ![]() A odnośnie organizmu to zaczął reagować, bo organizm gdy dostaje głodowe porcje to świruje (sama przez to przechodziłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mam jakieś złe źródła informacji chyba, ![]() w każdym razie dzięki za uświadomienie ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
A ja nadal do kibla biegam xD Schudlam pól kg juz od zakonczenia diety,ile juz minelo.... jak dla mnie to raczej poprawa przemiany materii ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
pasaz jelitowy ma niewiele wspolnego z przemiana materii.a jesli juz,to przez biegunki jest gorsza, bo organizm nie wykorzystuje skladnikow odzywczych;
to pol kilo moze byc efektem zmniejszenia ilosci tresci w jelitach albo odwodnienia. na twoim miejscu nie cieszylabym sie tak, bo moglas sie nabawic stanu zapalnego jelit albo trzustki/ze tak z buta spytam, jakiej kosystencji sa wyproznienia?/ prawidlowa ilosc wizyt w toalecie na dzien to 1-3. jestem troche otrzaskana w te klocki,opisz objawowo,moze cos pomoge pzdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
no to moze byc od herbaty.ja nie moge jej pic, bo potem strasznie boli mnie brzuch i wymiotuje krwia,wiec jakos wplyw na srodowisko zoladka ma. moze sprobuj pic 2 filizaki czerwonej i reszte zastap zielona? moj znajomy lekarz medycyny chinskiej mowi,ze czerwona herbata to pic na wode, bo tylko przeczyszcza i jest moczopedna,a nie podkreca metabolizmu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czyli jesli chodzi o odchudzanie to lepsza zielona ? Ale zielona jest taka okropne...feee...Czytalam kiedys,ze to czerwona niby jest niedobra ale ja mam czerwoną z cytryną i jest pyszna,lepsza niz zielona z cukrem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zielona pewnie kupilas badziewna, poza tym pije sie bez cukru ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- a tak ogolnie to to jest imho wielkie "sranie w banie", ajk mowila moja Babcia. zielona zwieksza termogeneze,ale w ilosci co najmniej 500mg chyba |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.