|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Wsuwki w bagażu podręcznym
Witam wszystkie miłe panie, nie wiem czy to dobry temat na takie pytanie, ale wydawał mi się odpowiedni. Otóż w niedzielę lecę na pare dni do Londynu z Ryanairem, tylko z bagażem podręcznym. Mam takie pytanie, czy wsuwki do włosów mogą być sklasyfikowane przez celników jako niebezpieczne narzędzie? Wiem, że nie można przewozić ostrych przedmiotów, ale nigdy nie leciałam tylko z bagażem podręcznym i stąd moje pytanie. Pozdrawiam was serdecznie
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wsuwki w bagażu podręcznym
spokojnie... nie będzie problemu...
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Nie powinno być problemu - mogą Cię na lotnisku poprosić o pokazanie/wyjaśnienie po prześwietleniu bagażu i to w zasadzie wszystko.
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
tyle razy przewozilam i nie bylo problemu, a skad lecisz?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Nie będzie problemu, ale ostatnio w Londynie bardzo dokładnie przeglądali mi bagaż podręczny. Nigdy jeszcze nie spotkałam się z tak szczegółową kontrolą.
No ale ogólnie do wsuwek się nie czepną. Ja noszę nawet przypięte do torby małe oko proroka na agrafce (która jest przecież ostra) i też nigdy nikt nie zwrócił na to uwagi.
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
zauważyłam że ogólnie w UK bardziej przeszukują przy odprawie niż w innych krajach...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.