|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Inhibitory pompy protonowej i tycie!
Cześć dziewczyny.
Ehh ![]() Wyjechałam do Anglii i się duzo zmieniło. Dobyło mi ciałka i nawet mi się podobało, zrobiłam się bardziej kobieca ![]() ![]() ![]() Od roku czasu biorę inhibitory i waga pokazuje 64 kg ![]() ![]() ![]() Mało ze nie mogę na siebie patrzeć.. w ogóle zbrzydłam to jeszcze się kłócę z partnerem że jem tak duże porcje a później narzekam. Proszę was dziewczyny o pomoc! Może któraś z was miała podobne przeżycia i udało im sie bo dla mnie lustra są już wrogami. Pozdrawiam Ewela |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Inhibitory pompy protonowej i tycie!
Hej, powiem Ci szczerze ze nie znam sie na tym wszystkim o czym piszesz, ale moze wart by bylo sobie powiedziec ''Zjem tyle i koniec''? Ustalic sobie porcje i tego sie trzymac? Wydaje mi sie to calkiem dobrym rozwiazaniem, w koncu wiele jadamy ''oczami'' ....
Pozdrawiam ![]()
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Już zmieniłam nawyki żywieniowe i powoli mi coś tam ubywa tych cm. ![]() ![]() Pozdrawiam,
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Witam,
![]() pomimo tego, że Twoja sytuacja jest inna, a może nawet trudniejsza niż nas pozostałych, system działa tak samo. Jest dieta - jest ustalenie porcji, posiłków, wartości odżywczych i kalorycznych. Dlaczego u Ciebie miałoby być inaczej? To, że żołądek zapomina Ci "powiedzieć", że jest pełny, niczego nie zmienia. Zdrowa dietka i wszystko wróci do normy, na pewno poczujesz się lepiej. Musi się udać! ![]() Pozdrawiam i życzę powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.