|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Pomozcie z wyborem?drogie podrozniczki;)
Witam was wszystkie kochane serdecznie zwracam sie do was z prosba o porade .To beda moje i Tż drugie wakacje w moim zyciu za granicą ,rok temu w lipcu bylismy w Egipcie (Hurghada) bylismy bardzo zadowoleni ,bardzo podobaly nam sie krajobrazy pustynne i ogolnie cala atmosfera.W tym roku rowniez planujemy wybyc w podroz i rowniez w lipcu ,wiec najwyzszy czas zabrac sie za wybieranie miejsca oraz odpowiedniego hotelu.
Bierzemy pod uwage 4 miejsca: -Tunezja -Maroko -Majorka -Teneryfa ja tunezji sie troche obawiam bo naczytalam sie ze jest tam strasznie brudno i nie ma ekskluzywnych hoteli. Natomiast w maroku i teneryfie boje sie ,ze woda bo to juz wkoncu otwarty ocean bedzie za zimna (albo srednia) na dluzsze kapiele -moze ktos sie orientuje jaka jest tam temp.wody w lipcu? Natmoiast Majorka nie pasuje zbytnio mojemu Tż bo uwaza ze za blisko ,ze to Europa ![]() ![]() Kochan prosze poradzcie gdzie najlepiej sie wybrac zeby bylo pieknie ,goraco ,ciepla woda ![]() Bede bardzo bardzo wdzieczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Pomozcie z wyborem?drogie podrozniczki;)
Nie byłam jeszcze w żadnym z krajów, które wymieniłaś, ale rozważamy z TŻem Teneryfę, Majorkę i jeszcze kilka innych.
Z tych, które podałaś wybrałabym chyba Majorkę na dzień dzisiejszy, ale piszesz, że TŻowi nie pasuje za bardzo, więc może Maroko? zdecydowanie inna kultura, nie Europa ![]() Wiele zależy też od tego jaki rodzaj wypoczynku planujecie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
A co jest dla Was ważne?
Zwiedzanie, klimat, hotele i plaża czy moze cos innego??? W Tunezji nie ma wiele do zwiedzania i 5* moze nieco rozczarowac... Maroko jest magicznym miejscem ale niestety jest brudno.... Teneryfa - lece w czwartek ![]() A Majorka to miejsce dla emerytowanych niemców. Chyba ze spedzicie troche czasu daleko od turystów w głąb wyspy... Teneryfa bedzie droższa niz Maroko i Tunezja... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ja wybralabym Majorke albo Maroko ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:07.