|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
***Pilnie poszukuje perfum i tuszu do rzęs.***
OD 17 sierpnia do 22 nie ma mnie na wizażu. Na wszystkie posty odpowiem po powrocie z wakacji
![]() Witam niestety nie posiadam wątku kosmetycznego tylko z ciuchami i biżuterią, jeżeli komuś odpowiada taka wymiana niech pisze. Interesują mnie głównie nowe kosmetyki lub posiadające niewielkie zużycie. Poszukuje 1. perfum najlepiej Avon, Adidas, oriflame ale inne ładne też są mile widziane. 2. Tuszu do rzęs pogrubiającego lub wydłużającego Edytowane przez dominika4896 Czas edycji: 2009-08-15 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: ***Pilnie poszukuje perfum i tuszu do rzęs.***
mam nienapoczety pogrubiajaco-wydluzajacy tusz orifu, wiec chetnie sie podziele (tak, jeszcze nie wstawilam go w watek);
a jesli chodzi o perfumy - zalezy, czego szukasz. jakiej nuty zapachowej ![]() EDIT: po przejrzeniu twoich watkow - 5 i 6 wymiataja xD pytanie, czy zmiesci sie w nich sporej (65h) wielkosci dekolt? Edytowane przez kocuria Czas edycji: 2009-08-12 o 23:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.