|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
szminka nabłyszczająca z Avonu - jaka jest ?
Hey
![]() Obecnie w katalogu 13 Avonu można kupić szminkę odżywczą za 17,9zł. Wg mnie to bardzo przystępna cena. Niestety nigdy nie używałam tej szminki, będzie to mój pierwszy raz, więc mam pytanie do posiadaczek jaka ta szminka właściwie jest ? Jaki daje efekt ? Jak długo się trzyma ? I jakie kolorki najładniej prezentują się na ustach ? ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: szminka nabłyszczająca z Avonu - jaka jest ?
Jeżeli chodzi Ci o taką w jasno zieloniutkim opakowaniu to to jest moja ulubiona szminka , ponieważ tylko od niej nie mam uczulenia.... Boniestety moje usta są jakie są i nie tolerują innych. Ja ją bardzo lubię, bo fajnie nablyszcza i nie daje takiego bardzo intensywneo koloru tylko taki transparentny. Ja i tak zawsze nakladam jakiś balsam i dopiero potem szminkę dlatego ten kolor jest jeszcze mniej intensywny. Ja ze swojej strony polecam
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:24.