|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Najlepszy salon fryzjerski w trójmiescie ??
Witam .
Wiem ze tematow podobnych jest tutaj sporo, ale wiekszosc jest sprzed lat z tego co zauwazulam, a ja poszukuje czegos aktualnego i waszej pomocy.. ![]() Otóż chcialabym sie wybrac do jakiegos dobrego i niezbyt drogiego fryzjera ktory zna sie na rzeczy, bo niestety sporo jest takich ktorzy zamiast ladnie zrobic wloski, robia je tragicznie.. Mam dlugie, puszyste i cienkie wlosy, kazdy poleca zazwyczaj fryzjera ktory zrobi idealnie wlosy, ale to tez zalezy od rodzaju wlosow, jednym dany fryzjer zrobi pieknie a innym z innym rodzajem wlosow juz moze zepsuc fryzure.. dlatego moje pytanie jest kierowane glownie do osob o podobnym rodzaju wlosow.. Chcialabym wycieniowac/wypazurkowac wlosy od nasady po konce i zrobic baleyage 2 albo 3 kolorowy.. Jakiego fryzjera, salon w gdańsku mi polecacie?? i jak cenowo jest u danego fryzjera?? Bardzo prosze was o pomoc
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Najlepszy salon fryzjerski w trójmiescie ??
Jaz decydowanie polecam salon Degowski na Heweliusza w Gdańsku. Pisałam już gdzieś o nim moje pochwały i mam nadzieję, że nikt nie weźmie tego za reklamę
Mam grube włosy, puszące się, sztywne, z tendencją do suchych końcówek, a przy tym rosną szybko. Ciężko o strzyżenie, które będzie wyglądać po kilku miesiącach dobrze. Pan Darek ścinał mnie pół roku temu i nadal włosy wyglądają fajnie, nigdy nie układały się tak dobrze po takim okresie nie podcinania. Pracują na Goldwellu, więc bardzo dobra marka farb Tylko jest dość drogo. Ceny są na stronie internetowej. Nigdy nie byłam tak zadowolona z fryzjera, więc uważam, że warto wydać te pieniądze raz na jakiś czas.PS: A tak poza tym ten wątek to chyba nie na plotkowe... Edytowane przez aisha_ Czas edycji: 2010-08-23 o 10:18 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Najlepszy salon fryzjerski w trójmiescie ??
dziekuje, zaraz sprawdze na ich stronie
![]() tak to nie temat na kategorie plotki, lecz blizsza kategorie do tego tematu zauwazylam dopiero po wstawieniu tego;/ Jestem tu nowa slabo sie jeszcze orientuje na wizazu, ale postaram sie nie robic pomylek we wstawianiu tematow ;p |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:50.

Mam grube włosy, puszące się, sztywne, z tendencją do suchych końcówek, a przy tym rosną szybko. Ciężko o strzyżenie, które będzie wyglądać po kilku miesiącach dobrze. Pan Darek ścinał mnie pół roku temu i nadal włosy wyglądają fajnie, nigdy nie układały się tak dobrze po takim okresie nie podcinania. Pracują na Goldwellu, więc bardzo dobra marka farb
Tylko jest dość drogo. Ceny są na stronie internetowej. Nigdy nie byłam tak zadowolona z fryzjera, więc uważam, że warto wydać te pieniądze raz na jakiś czas.