|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() problem TŻta z włosami!
Witam wizażanki
![]() Mamy z TŻtem taki problem (a raczej ja uwazam,że to problem bo on jakoś nie bardzo się przejmuje): On ma bardzo rzadkie włosy, zawsze ścina je na bardzo krótko i nigdy nie da im spokojnie podrosnąć. Widze,że te włosy mu się przerzedzają bo kiedyś miał ich więcej! No i problem w tym,że nie wiem jaką fryzure mam mu "polecić" Chcielibyśmy obydwoje wybrać mu jakąś fajną dłuższą fryzurke (oczywiscie krótko-długą, absolutnie nic dłuższego niz 5cm. Macie jakieś pomysły? Traktowanie jego włosów żelem tylko pogarsza sprawe bo wyglądają jeszcze bardziej skąpo ... A moze jakiś szampon wzmacniajacy? Vichy czy cos? moze mu sie jakoś zagęszczą? Z góry dziekuje za odpowiedzi ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: problem TŻta z włosami!
polecam kupienie ampulek Placenta Hair Liquid..mojemu TŻtowi bardzo pomogly
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
lepiej niech nie zapuszcza, bo z przezedzeniami bedzie to kiepsko wygladalo. A jesli moza wiedziec ile On ma lat? Jak wyglada jego tata? (jesli chodzi o wlosy bo lysienie jest dziedziczne) Niektorzy w wieku 20 tak stracili wiele wlosow. Moj Tż na szczescie narazie nie ma problemow ale na 100% bedzie mial-juz mnie ostrzegla
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 | ||
Zadomowienie
|
Dziekuje za odpowiedzi
![]() Cytat:
Cytat:
Nie przesadzam, bo widze różnice, jeszcze 2 lata temu miał dużo więcej włosów. Włosy Ashtona sa troche za długie, TŻtowi sie takie nie podobaja wiec takie fryzury odpadaja. Ładnie mu jest w sumie w "kogucie" chyba wiecie o co chodzi ;p
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.