|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Kilka ciuszków - rozmiar XS, S , M , paski i inne dodatki :)
to mój pierwszy wątek , więc proszę o wyrozumiałość i cierpliwość - nie jestem jeszcze obeznana w wymiankowych sprawach
KILKA ZASAD : - informuję szczerze o jakichkolwiek zniszczeniach , usterkach ubrań i tego samego wymagam od Ciebie ! - nie oferuj mi ubrań w rozmiarach większych niż XS bądź S ( bo i tak będą na mnie za duże ) - odpowiadaj u mnie , ja odpowiem u Ciebie - w ten sposób prędzej się dogadamy POSZUKUJĘ : - tunik, dłuższych bokserek , bluzek z krótkim rękawem - pasków na talie ( najlepiej z gumką ) - dużych , pojemnych torebek - czarnych balerinek - rozmiar 38/39 - bogato zdobionych bransoletek - długich naszyjników, korali
Kim do cholery jesteśmy, żeby rościć sobie prawo do oceniania innych? Nawet jeśli wiodą najnudniejszy żywot na tym padole i piją wino z dolnej półki, mogą przecież uważać, że ich życie jest najlepsze na świecie. Venila Kostis Edytowane przez Prinzessinnen Czas edycji: 2010-05-24 o 22:12 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:25.