![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Pejtoon w świecie biżuterii
Na samym początku chciałam się przywitać: Dzień Dobry!
Pewnie niektóre z Was już mnie znają, głównie z "papierowej" części forum ![]() Około 2,5 lat temu rozpoczęłam swoją pierwszą przygodę z biżu .. i już wtedy pokochałam to co robiłam, niestety bardzo szybko, po ok. 2 miesiącach, musiałam skończyć ta przygodę z przyczyn osobistych .. i niestety z tej części mojej przygody nie mam ani jednego zdjęcia. Jakiś czas temu w szafie odnalazłam troszkę fabrykatów i tak powstały te oto kolczyki, które chciałam Wam pokazać. Następne powstaną na pewno, najprawdopodobniej w tym tygodniu, ponieważ czekam na przesyłkę ![]() ![]() Proszę Was o totalną szczerość, przyjmę każde słowa, nawet największą krytykę, bo dzięki temu mogę się czegoś nauczyć i rozwijać skrzydła ![]() Wśród Was jest wiele utalentowanych osób, wiele z Was uważam za mistrzynie w tej dziedzinie i uważam, że wiele od was mogę się nauczyć, bo bardzo tego chcę ![]() Tak jak wspomniałam wcześniej, oto kolczyki, które wykonałam ostatnio: 1. Elementy posrebrzane + koral filipiński 2. Elementy posrebrzane + perełki Jakoś zdjęć nie jest najlepsza, za co Was przepraszam .. w tej dziedzinie też muszę jeszcze troszkę się pod szlifować ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
![]()
Moja Martusia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pejtoon w świecie biżuterii
Bardzo ładne kolczyki
![]() Aż strach się bać co będzie, jak dotrze do Ciebie przesyłka :-D Buziaki, m. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Na prawdę ładne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Martuś mi sie podobaja Twoje kolczyki! ale ja to sie nie znam na tym, wiec nie wiem czy moge sie wypowiadac na temat.. w kazdym badz razie jako osoba niewtajemniczona w zasady tworzenia takich dzieł mowię jako potencjalny przypadkowy nabywca takich kolczyków, że są urocze i bardzo ładne, delikatne i efektowne! no co ja bede Ci kity wciskać podobaja mi sie i nie dlatego ze Ty je zrobiłas (chociaz pewnie tylko dlatego je kompentuje, w innym wypadku nie weszłabym na forum bizuterii, bo raczej tu nie zagladam..) ale dlatego że są ładne! szczegolnie te kremowe (czy jaki to tam ma kolor) bo ja nie lubie takich czerwono - rózowo czy cos.. kolorów (zreszta dobrze o tym wiesz) ale cała konstrukcja tych pierwszych tez mi sie podoba.. jakby te koraliki były zielone to juz w opgóle bym była nimi zachwycona...
no w kazdym bądz razie, dochodzac do sedna sprawy... mowie Ci to ja, z czystego serca i pełnej szczerosci wzgledem Twojej osoby, jako iz Cie bardzo lubie... no znaczy słodze Ci tak zebys nie pomyslała ze wiesz.. ze Cie nie lubie czy cos.. ![]() no to normalnie Ci mowie, czy też pisze, ze naprawde dobrze ze wróciąłs do biżu, i powinnas sie tym zajmowac (nie zapominając o nas z "papieru"), i pokazywać jak najwiecej swoich twórów!! - tak ze tym co tu sa juz od dawna i zajmuja sie tym jakis tam czas szczęki poopadały z zachwytu nad Twoimi cudami!! ![]() no i na tym bede konczyć, dodam tylko tyle, że zapewne nie raz tu zajrzę ![]() pozdrawaim Cie serdecznie i mam nadzieje ze moj post nie jest za długi ;P
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Loopy jak napisała Nutka niezłe ![]() ![]() Bardzo udany debiut w Bizuterii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Te pierwsze bardzo mi się podobają, te drugie trochę mniej, ale to pewnie z racji tego, że nie lubię pereł, ale samo wykonanie jest bardzo ładne
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Fajne kolczyki Martuś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
śliczny powrót do biżu
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
![]()
Hehe Julka ale komentarz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Pierwsze według mnie są śliczne
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Joasiu
![]() ![]() ![]() marisella - Dziękuję ![]() ![]() nutka27 - Dziękuję ![]() ![]() A kolejne prace na pewno się pojawią Feme21 - Nie jest za długi ![]() ![]() Julciu dziękuję Ci kochana bardzo za tak miłe słówka ![]() Takim długim komentarzem zapracowałaś sobie na jakieś kolczyki jeśli będziesz chciała ![]() falling in love - Dziękuję ![]() ![]() Maadzialenaa - Dziękuję bardzo ![]() Yoanna21 - Dziękuję ![]() ![]() orangecountry- Dziękuję ![]() Joasiunia ![]() ![]() ![]() Paramore - Dziękuję ![]() Ble wiadomość przeładowana grafiką - a co ja poradzę, że taka całuśna jestem ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
a kolczyki bardzo ładne ^^
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Mi się podobają wszystkie ; ]
aaa i loopy starannie zakręcone ![]() pozdrawiam i życzę miłego tworzenia . ![]() ________________________ zapraszam do mnie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Mnie również bardzo się podobają
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Martuś! dla Ciebie wszystko!
jakos tak mnie wczesniej poprostu natchneło i musiałam po prostu coś napisac! nie da sie porpostu inaczej opisac tego co chciałam wyrazić ![]() zreszta więciej moge Ci napisac na gg! czasem tak mam ze mi sie buzia (a tu mozna by powiedzec palne) nie zamyka (czy tez nie przestają skakać ![]() zresztą co tu dużo mowic, pisałam od serca, co mi slina na język przyniosła! Asiu nie martw sie ze sie zamotlałas ja sie tez zamotłalam, ale tak jak mowie, pisałam nie mysląc o konstrukcji zdań i zasadach gramatyki ![]() no w kazdym razie koncząc chciałam dodać, że bardzo mnie cieszy fakt ze moge dostac kolczyki Made by Pejtoon ![]() to ja ide do Ciebie Marta na papierki i coś napisze.. moze jakas ładna kartka do mnie trafi ;P pozdrawiam serdecznie! ![]()
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Swietne kolczyki ale to już wiesz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Piękne kolczyki Martuś, chociaż nie powiem abym się z tego cieszyła
![]() ![]() A tak poważnie świetną biżu tworzysz, masz duży talent i na pewno mnóstwo pomysłów, które mam nadzieję, uda Ci się teraz realizować. Powodzenia w każdym razie życzę i będę tu zaglądać do Ciebie aby podziwiać te Twoje cudeńka, z racji że sama lubię takie ozdóbki ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Martuś te pierwsze kolczyki Oł jeee
![]() Już jestem ciekawa jakie będą następne ![]()
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Komentowałam je już gdzieś w papierowej części i, jak widzę, dobrze, ze Cię tu z nimi wygoniłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cysiaq - dziękuję
![]() kasia454 - dziękuję ![]() ![]() ![]() klaudens - witaj Klauduś na tym wątku ![]() ![]() ![]() Feme21 - znów się rozgadałaś ![]() ![]() ![]() ![]() ula1409 - dziękuję Ulciu ![]() Cath - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ADALIRA - dziękuję ![]() piechotka - tak, tak to głównie dzięki Tobie znalazłam się na wątku biżuteryjnym ![]() Ps. nadal czekam na przesyłkę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
ja czekam na nowe kolczyki! bo juz nie moge sie doczekac co zrobisz!
no ale szkoda ze jeszcze przesyłka nie doszła.. ale wiesz jak to jest z nasza polską pocztą... nigdy nic nie wiadomo ![]() ![]() a ja no cóż.. mam karteczke o tu.. ładnie sie prezentuje.. ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
To sie bardzo cieszę Martuś i czekam również na Twoją przesyłkę
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
ale piękne kolczyki!!! super wykonanie!!!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Martuś piękne kolczyki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Bardzo mi sie podobają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
CraftMod
|
Bardzo ładne!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
W tych perełkowych brakuje mi jakichś odstępów między tymi 3 górnymi kuleczkami.
Za to koralowe podobają mi się bardzo ![]() Loopiki ładne,kompozycje ok...no to czekamy na więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Feme21 - no i stało się
![]() klaudens- hihi ![]() ![]() bety32 - witam Cię kochana u mnie w wątku z biżu ![]() ![]() belaliza - dziękuję ![]() naweelitka - dziękuję ![]() nirshya.dwbh - dziękuję ![]() ayumi88 - witam ![]() ![]() ![]() Dzień dobry ![]() Tak jak już pisałam wyżej, we wtorek dotarła do mnie paczuszka z fabrykatami ![]() Mam około 4,0 .. i modlę się, żebym się dostała na tą wymarzoną. Na dodatek kolejny stres, magisterka, której nam PG nie zapewniła, tak jak obiecali i teraz nie wiem co robić .. czy studiować już mgr w Warszawie, Poznaniu? Nie wiem ... Ale wracając do biżu .. Kolczyki robione na szybko .. 1. Półfabrykaty posrebrzane + różowe szkło weneckie 2. Półfabrykaty posrebrzane + szkło weneckie - te kolczyki zrobione są na zamówienie, dla koleżanki .. głównie elementy dobrane pod Jej gust ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Martuś! super kolczyki!
no no.. jak tak dalej pojdzie to bedziesz tworzyc dla naszego klubu bizuterie na rozne okazje ![]() ja poprosze zielone cos ;P nie mam siły dzis duzo pisac.. mam temperature podwyzszona i do tego musze sie na zajecia przygotowac.. a jakos nie mam weny. najgrsze jest to ze dzis wieczorem zajecia a wieczorem to sie najgorzej czuje.. chyba mnie tym razem grypa złapie! no w kazdym razie kolczyki mi sie podobaja te bursztynowe sa super (nie lubie róxu, co chyba dobrze wiesz) pozdrawiam ![]() czekam na kolejne ![]() moze jakies naszyjniki czy bransoletki?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.