|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jaka bluzka do fioletowej spódnicy?
Witajcie.
Zastanawiam się jaką bluzkę ubrać do tej fioletowej spódnicy... Doradzicie mi coś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaka bluzka do fioletowej spódnicy?
pomarańczową
![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Myślę, że do takiej spódnicy pasują przede wszystkim bluzki koszulowe: szare, czarne, brąz ewentulanie mieszane odcienie żółtego dla kontrastu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
![]() |
#5 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2010-07
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Możliwości jest mnóstwo, fiolet to dość uniwersalny kolor:
beż i szary - do uspokojenia stylizacji róż, fuksja, amarant- jako drugi akcent kolorystyczny (w niewielkiej ilości) pomarańcz - modnie w tym sezonie i na zasadzie kontrastu odcienie żółtego - modna musztarda i nieprzemijające złoto (np. dodatki- torebka, biżuteria, apaszka) zieleń - jak wyżej (przypomnij sobie jak pięknie fiolet wydobywa zielone tęczówki oczu) czarny i biały - klasycznie. Tak się rozpisałam, że sama nabrałam ochoty na tą fioletową spódnicę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Jakie dodatki do fioletowej sukienki na wesele?
Kochane pomóżcie,
Idę na wesele w sukience, jak A. Samusionek http://zyciegwiazd.onet.pl/287448,0,...ws_detail.html do tego mam cieliste szpileczki zamsz z Zary. ale co z dodatkami?? torebka, biżuteria....??? nie mam zupelnie pomysłu.... a nie chciałabym wyglądać zbyt skromnie, bo sukieneczka jest skromna sama w sobie. jestem drobniejsza od p. Anny, niestety mam mały biust; włosy: ciemny blond, szatynka, moja sukienka wydaje mi się miec bardziej intensywny fiolet (także Zara, kolor ja na zdjęciu nr 1 http://lula.pl/lula/1,111788,9422427...nberg,,ga.html). będę wdzięczna za porady ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dziękuje Wam za odpowiedzi.
Niestety na razie nie mam żadnej pomarańczowej bluzki (jednak już zaczęłam jej szukać), więc poszperałam w szafie i znalazłam dwie bluzki, które by może pasowały i chciałam wiedzieć jakie jest wasze zdanie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Mam identyczna spodnice i wychodze z załozenia, ze jest ona na tyle klasyczna, ze łacze ja gw z czrnia i biela, bo jakos nic innego mi tam nie pasuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.