|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Stwórz własne perfumy - MyParfuem
Uwielbiamy perfumy
![]() ![]() Otóż, przechodząc do sedna wątku właśnie przeczytałam ciekawy artykuł na temat możliwości stworzenia własnego zapachu, opisywana firma (MyParfuem) dostarcza gotowy produkt do wszystkich krajów, płatności tradycyjnie kartą, PayPalem itd. Ilość składników możliwych do wykorzystania przy tworzeniu autorskich perfum nie jest może wyjątkowo rozbudowana, ale zawsze to już coś. Gdyby któraś z Was zdecydowała się na olfaktoryczny eksperyment - zapraszam do dyskusji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Stwórz własne perfumy - MyParfuem
szczerze to może być fajne
![]() ![]() Ja z pewnościa wziełabym piżmo, białe piżmo ![]() ![]() ![]() Jestem cieawa czy któras kupi,moze wtedy sie dopiero skuszę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Z pewnością za tą cenę można kupić coś popularnego i łatwo dostępnego na rynku, ale raczej nie o to tu chodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja sie do tego nie nadaje, poniewaz mam za slaby nos.
Ale z checia powachalabym cos, co stworzyly inne wizazanki. Na pewno bedzie ciekawie. Kto wie, moze skonczy sie tak, jak w tym przypadku: http://www.profumo.it/perfume/prodotto.asp?pid=2961 i tworca tego zapachu bedzie zarabiac na tantiemach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
grozi wypollizowaniem
|
ja się trochę pobawiłam, ale jak na koncu popatrzyłam co to wyszło to okazało sie że stworzyłam pradę
![]() ![]() za drugim razem wyszła mi OI tylko bez śliwki ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Jakie to fajne
![]() Tylko nie mogłabym się ostatecznie zdecydować, ile czego dać. Bo jakie składniki, to wiem. Ale ile..?
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Ja spróbowałam na szybko, ale:
-nie jest wyszczególnione , co wchodzi w skład bazy ( chyba, że się nie dopatrzyłam i ktoś mnie życzliwie oświeci ![]() - nie mogę znaleźć mchu dębowego ( j.w.) a bez mchu, to ja nie chcę. ![]() Teraz muszę odnaleźć składy tych niezliczonych perfum, które byłyby boskie, gdyby nie było w nich wanilii ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się-minus to brak info o bazie.
No ale zachęcona pomysłem kombinuję. Wstępnie wybrałam już nuty zapachowe ale muszę się przespać z pomysłem. Uprzedzam,że uwielbiam klasykę czyli bazę wzięłabym raczej female flower niż orient i lekko kwiatowy ale pikantny orient,więc na pewno drzewo sandałowe i kombinuję w tym kierunku.Nut troszkę mało ale spróbuję coś wykombinować. Wstępny przepis już mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.