|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Krotki flirt tramwajowy :-)
Ach dziewczynki, wlasnie wrocilam z miasta i czuje sie jak 14-latka
![]() ![]() ![]() ![]() I wiecie, mam faceta, ktorego kocham i to nad zycie, ale czegos takiego juz dawno nie doswiadczylam po prostu. I poprawilo mi to humor okrutnie ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Mrs Mrau
|
Re: Krotki flirt tramwajowy :-)
też kiedyś miałam coś podobnego
jeździłam tramwajem do szkoły za każdym razem na jednym z przystanów wsiadał chłopak(codziennie tak jak ja dojezdzał tym tramwajem ) i dziwnie mi sie przyglądał...heh musze sie przyznac,że na początku go sie bałam ...dziwnie sie na mnie patrzył (he he w pierwszej chwili pomyslałam,że to złodziej ![]() ![]() jak sie nade mną pochylił to myślałam,że dostane zawału i pierwsze zdanie ,które z jego ust padło wcale mnie brzmiało "Dawaj torebke!!" ani "Zetrzyj to coś z twarzy!!" uffff ale "przepraszam,przygląd am ci się od dłuższego czasu"-("NO co Ty powiesz!!!!"-pomysłam) ale chciałem Ci powiedzieć po prostu,ze masz śliczne oczy."...Baaardzo przyziemny tekst ale cóż b.miły ![]() i tyle strachu o nic!!!!!! a ja już miałam wizje z moją wyrwaną ręką która przyssała sie do torebki ![]() potem niespodziewanie zmieniłam szkołe i przestała jeżdzic tym tramwajem.. svenja flirt jak flirt ale bardzo miły!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Fajne są takie niewinne flirciki
![]() Mnie się kiedys przydarzyła taka historia: weszłam sobie do perfumerii pooglądac miniaturki perfum (tylko pooglądac bo na zakup nie było mnie stać). Kątem oka zauważyłam ze przygląda mi się jakis chłopak. Spojrzałam - uśmiechnąl sie lekko, całkiem milutki był ![]() Po chwili wyszłam z perfumerii, idę sobie idę ulicą, nagle zatrzymuje się koło mnie samochód, wysiada ten chlopak, wręcza mi małą torebeczkę, i mówi - tak pięknie wyglądałas przy tych perfumach, nie mogłem się powstrzymać. ![]() No i zostawił mnie na srodku chodnika z rozdziawioną buzią (nawet nie pamiętam czy mu podziękowałam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
A u mnie trochę inaczej było. Znałam kiedys chłopaka z którym coś mnie łączyło ale po jakimś czasie rozeszło się po kościach. I aż tu nagle pare dni temu spokałam go właśnie w tramwaju...ale zacznę od początku
![]() Był paskudny dzień lało jak z cebra a ja musiałam iśc na miasto. Jako że nie miałam parasolki stwierdziłam, że nie będę myć głowy(choćbyły już w opłakanym stanie) bo po co jak i tak se je zmocze a u myję po powrocie. I wszystko było by ok gdyby wracając juz do domu(defacto zmoknięta jak kura i bez makijażu) nie natkeła się właśnie na niego ![]() " Ty zawsze byłaś, jesteś i zawsze będziesz piękna" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.