|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
mleczny zel
czy mozecie polecic jakis mleczny zelik, tak, zeby mozna go uzywac samego na paznokciu, bez frenchowej koncowki, ktora po 6 latach noszenia dokumentnie mi obrzydla.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: mleczny zel
polecam z perfect beauty, jest delikatnie różowy i nawet tak w 50% kryjący. Na pazurku wygląda bardzo ładnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Z Konada też jest fajny mleczny żelik
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Mogę polecić ten żelik- mnie bardzo odpowiada kolorek i jest fajny w aplikacji.
http://www.allegro.pl/item617313086_...lecznyhit.html
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
hm, xtrem blush ibd mam. jak dla mnie to byla zakup- porazka.
jak ktos chce- za pare groszy sprzedam albo sie wymienie. chodzi mi o kolor bezowy, przejrzysty bialy, nie wiem jak inaczej go okreslic- takie cus moze istnieje na rynku, tylko ja o tym nie wiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Taki beżowy odcień nada kamuflaż z Cristiny. kupiłam na próbę i ładnie sie rpezentuje. Przy 2 warstwach ma ładny, brzoskwiniowy odcień i wygląda naprawdę ładnie. Żel andaje koloryt, ale jeśli chodzi o takie typowe mazkowanie niedoskonałości, to niestety, ale niektóre widać.. pikwa, jeśli możesz to napsiz mi na pw ile chciałabyś za ten żelik, jaką ma pojemność etc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Polecam Ci gorąco Ultra blush gel z SPN
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
oj dziewczynki, dziekuje za odzew ale daje dwoje za czytanie ze zrozumieniem.
mam lekko zarozowione lapki i nie chce tego podkreslac, wiec szukam zelu bezowego, bialego. wynalazlam na allegro kamuflaz firmy miracle- jedyne cos w takim kolorze. chyba trzeba bedzie kupic i przetestowac. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Ja odradzam kamuflaże miracle (najgorsze badziewie) i la femme (po kursie kupiłam w promocyjnej cenie i niestety oddałam pasionatce tej firmy bo nie mogłam patrzeć na efekt)! Ten z konada jest fajny ale szczerze powiedziawszy jakoś źle mi sie utwardza.
Ja- mimo niezbyt pochlebnych opinii- jestem zakochana w różu sun flower. Ale on jest chyba za ciemny żeby bez końcówki french go użyć. Widziałam pazurki zrobione bez french masked z silcare ale z kolei slyszałam że zdarzają im się jakieś wadliwe serie. Ale chyba o taki efekt ci chodzi, takie bladzieńkie wyszły. Pokazała bym ci ale niestety praca nie jest wykonana przezemnie więc nie wkleję ci tutaj ale napisze ci pm gdzie możesz je znalesć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
mam sun flower.
dziekuje Ci bardzo fioletowa za ostrzezenie przed produktami miracle, bo juz bylam zdecydowana kupic. BIALY!!! BEZOWY!!! BIALY!!! BEZOWY!!! BIALY!!! BEZOWY!!! NIE: rozowy, brzoskwiniowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
toż ci mówie że silcare masked jest prawie biały:P Nawet pm dostałaś z możliwością obejrzenia pazurków wykonanych takim zelem:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.