|
Notka |
|
Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
co zrobic w urodziny?
za dwa dni mam urodziny i chcialabym,tak dla samej siebie, umilic sobie jakos czas.
myslalam, zeby pojechac na jednodniowa wycieczke, ale po ostatnim samotnym pobycie na wczasach mam dosc. otoz, mam problem, jestem sama, sama jak palec. tyle bym chciala, a nie umiem, boje sie.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: co zrobic w urodziny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
i nikt nic nie poradzi??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja bym sobie zamiast wycieczki zafundowała dzień "odnowy urody" kosmetyczka - jakis szałowy zabieg + maseczki, paznokcie, masaż czekoladą czy tam kamieniami, fryzjer.
A tak kompletnie dla siebie- poszła do stajni (ja- ty idz tam gdzie lubisz: klub fitness, grupa NordicWalking, klub rowerowy, kurs ikebany, lepienie dzbanków z gliny?) i siedziała tam ile się da. Moze masz jakąś pasję którą bardzo lubisz a na co dzień nie masz czasu? Moze warto spróbowac w urodziny a potem pociągnąc to dalej? Przy okazji w takich miejscach poznaje się masę ludzi i automatycznie ma temat do gadek (i obgadek ![]() ![]() Myslę że to drugie rozwiązanie, to piekny i praktyczny prezent od siebie dla siebie.
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
dziekuje za rade. postaram sie cos wymyslic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
cava dobrze Ci radzi ![]() jakikolwiek kurs to przyjemne z pożytecznym, poznasz ludzi i nauczysz się czegoś nowego... warto ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
bylam na wielu kursach, poznalam wielu ludzi, z ktorymi do dzis utrzymuje kontakt, tyle, ze przez internet.
zmienilam dobre na londyn. ![]() niestety, teraz angielski tez jest moim codziennym jezykiem ![]() nie narzekam, chcialam sie podzkolic w jezyku, to mam. chodzi o to, ze jakos ciagle nie umiem sie tutaj znalezc. pare, naprawde fajnych osob, ktore tu poznalam, juz wyjechalo. czuje jakas taka pustke wokol siebie. ostatnio myslalam nad kursem niemieckiego, ale jakiegos krotkiego, niedrogiego kursu nie umiem znalezc, wszystko mnie przytlacza i jeszcze te urodziny, o ktorych staram sie nie myslec, a i tak one beda.... kazdemu innemu poradzilabym to samo, ze kursy, to swietna okazja, na zerwanie z rutyna, poznanie ludzi, zabicie nudy.... a ja dalej sie blakam mimo wszystko dziekuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() mam nadzieje, że spędzasz dzisiejszy dzień w przemiły sposób (cokolwiek robisz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
A moja rada jest taka: nie szukaj na siłę szalonych i nietypowych pomysłów. Zrób po prostu tego dnia to co lubisz najbardziej. Ja np. poszłabym do kina, ot tak po prostu, albo kup sobie jakiś prezent ( perfumy).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a poza tym dostalam tak milego maila, ze wszystkie smutki minely Edytowane przez vanniaa Czas edycji: 2009-09-23 o 09:23 Powód: literowka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i życzę by juz nigdy nie wróciły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.