|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Rutyna w związku
Hej ludziska
![]() ![]() ![]() Edytowane przez juchaa Czas edycji: 2009-05-13 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rutyna w związku
Jeśli chcesz odpocząć to czemu nie, ale jak to sobie wyobrażasz? Chcesz z nim się nie spotykać przez jakiś czas, czy zerwać?? Dziwna sytuacja
![]()
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
za chwile piszesz ze chcesz odpocząć od niego...czyżby cie męczył??? jakoś tego nie rozumiem. inaczej jest jak para widuje się codziennie i nie maja co robić ani o niczym gadać...o co ci chodzi tak naprawdę bo mi się tu nic nie zgadza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
potem i tak wkroczy do zwiazku codzienność, codzienne życie. Nie mozna cale zycie żyć zabawą i chwilą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
rzeczywiscie jakos dziwnie niby jest fajnie ale nie jest
nieby spotykacie sie jest kozacko ale nie jest bo masz dość hmm.. czy ty wiesz czego chcesz wogole ?
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
A moze to nie rutyna, a poprostu delikwent Ci sie znudził?
Jakbys sie poczuła gdyby on chciał od Ciebie odpocząć? Pozatym ciężko o rutynę nie widując się codziennie i mądrze planując spędzany razem czas.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ale rutyna i chec odpoczynku od drugiej polowki to inne rzeczy. w jakim sensie potrzebujesz odpoczac?
z Tz spedzamy praktycznie caly czas razem i nie czuje potrzeby odpoczynku od niego. a jak chce miec czas tylko dla siebie to mam. nie rozumiem czego mozesz chciec? jak mozemy CI pomoc? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
pamiętam kiedy byłam nastolatką, też szukałam wrażeń i wydawało mi się, że po roku, w moim związku się duszę i muszę spróbować szczęścia gdzie indziej albo przynajmniej ,,odpocząć" od mojego chłopaka.Jak byłam starsza i mądrzejsza, zrozumiałam, że żaden związek nie opiera się na wiecznej euforii i zabawie.
Chyba jesteś jeszcze bardzo młoda, albo nie odpowiada Ci Twój związek?Ciężko mi sobie wyobrazić rutynę po 2 latach i nie mieszkaniu razem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
wiem jestem dziwna..między nami jest dobrze ale ja potrzebowałabym odpocząć w takim sensie żeby się w ogóle niespotykać niepisać do siebie potrzebuje nabrać dystansu do siebie..może to przez to że moja przyjaciółka zerwała z chłopakiem i teraz mówi mi jak to jest dobrze być wolnym..już sama niewiem co mam myśleć i robić
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
dystansu? Dziewczyno, to niszczy zwiazek. W zwiazku trzeba rozmawiac!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Spoko, to się zdarza. Jesteście osobnymi ludmi. Każdy potrzebuje oddechu
![]() Zwłaszcza, że sama przyznałaś, że nie ma nudy ani rutyny. Pogratulować zdrowego podejścia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zastanów się czy razem z nią chcesz być wolna i czy chcesz stracić faceta ? "wolnym"(w sensie mam czas dla siebie,koleżanek itp) można być również bedąc w związku. te rzeczy można pogodzić
![]() |
![]() |
#13 |
Realistka
|
nie rozumiem cie
![]() piszesz ze nie ma w twoim zwiazku rutyny, bo nie spotykacie sie codziennie- czyli jest ok! i ze chcesz odpoczac- wiec nie jest ok ? wydaje mi sie ze poprostu brak ci wrazen - ale zwiazek nei opiera sie na szukaniu niespodzianek tu i owdzie ![]()
![]() |
#14 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie specjalnie rozumiem twój problem. Chcesz formalnie być w związku i jednocześnie żyć tak jakbyś była singlem? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a gdzie tam pomozcie jak masz bardzo zdrowe podejscie do zwiazku. zwiazek to nie 1w2 ale 2w1. jak potrzebujesz odpoczac to powiedz lubemu, ze najblizszy tydzien przeznaczasz jedynie na kolezanki bo je troszke zaniedbalas a z nim miej kontakt co najwizej smsowy. zajmowanie sie swoim zyciem wcale nie swiadczy o tym, ze w zwiazku zapanowala rutyna |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.