|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Bojówki
Słuchajcie, poszukuję od dawna zwykłych, typowych bojówek, ale nie takich sieciowych, wydania modowego tylko, no, normalnych.
Czyli: Proste serokie nogawki, kieszenie z boku na wysokości kolan, kieszenie na pośladkach 'odstające'. Interesuje mnie kolor czarny. Zazwyczaj są z dość grubego, sztywnego materiału. Nie mam pojęcia, gdzie można takie spodnie dostać, widziałam na koleżance i powiedziała, że kupiła na stadionie (dziesięciolecia). Ta opcja u mnie odpada... Może wiecie, gdzie dostanę takie spodnie? Pozdrawiam!
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Bojówki
takie sa w sklepach "wojskowych"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Tak myślałam, ale sądzisz, że będą mieli tam 'damską' wersję? (Znaczy, wybaczcie, bez miejsca na klejnoty
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Albo w takich dla Harcerzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Na pewno nie w sieciówkach bo nie są na topie
![]() Szukałabym własnie tak jak koleżanka - stadiony, bazary... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Sprawdz w sklepach gorskich, Alpinusy, Campusy, HiMountain - tam dostaniesz takie klasyczne z dobrego materialu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję bardzo
![]()
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Bojówki
Hmm... jak myślicie? są nadal modne czy już raczej obecnie wszyscy przerzucili się na rurki, i raczej węższe spodnie niż szerokie, wygodne bojówki
![]() ![]() No to pisać ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
na spacer czy zakupy - ok ale do żakietu to bym na pewno nie założyła...
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ja noszę i bardzo lubię. I nie zamierzam przerzucać się na rurki, bo modne. Mnie się rurki nie podobają, ani na mnie, ani na nikim innym i nic mnie moda nie obchodzi.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Ja wole rurki, ale to kwestia gustu i figury... jedni chca cos ukryc inni nie, jednym jest w tym wygodnie, a innym w tamtym itd. Moze bojowki nie sa modne, bo wlasnie przewazaja teraz rurki, ale spokojnie mozesz je nosic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
No właśnie, ja też tego połączenia jakoś nie widzę...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
no bojówki do żakietu raczej nie pasują..
ja osobiście lubię nosić rurki ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Mogłabym prosić zdjęcie przykładowe w bojówkach? Bo myślałam że moda na nie przeminęła juz w zeszłym wieku
![]() Po prostu nie mam przed oczami jak to się prezentuje razem ![]()
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Spoookojnie, ależ oburzenie ;p żakiet jest sztruksowy czarny, raczej luzacki niż elegancji, a bojówki do których noszę właśnie ten żakiet nie są jakieś traasznie szerokie i rozwlekłe sięgające do kolan czy cuś ;p to jest wersja skromniejsza jeśli można to tak nazwać i naprawdę wygląda w porządku ;]
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Nie lubię i nie noszę bojówek, ale jeśli ktoś lubi styl sportowy i dobrze się w nich czuje to czemu nie
![]()
![]() |
#17 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Jeśli Ci wygodnie, lubisz je - noś.
Szczerze mówiąc nie rozumiem takich pytań - czy można nosić, czy już niemodne? Jak się człowiek w czymś dobrze czuje, dobrze wygląda, lubi to nosić - to niezależnie od mody nie powinien z tego rezygnować. Połowa dziewczyn, które siłą wciskają się w rurki, bo są modne, o wiele korzystniej wyglądałaby w niemodnych bojówkach. To nie moda powinna decydować o naszym ubiorze - ale gust, przeznaczenie (wyjście, czy tak do polatania), wygoda, nasza figura i nasz komfort noszenia. Osobiście bojówki lubię, zwłaszcza moje M-65 moro ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Ja rowniez nie przepadam za bojowkami, sama nosze ewentualnie na dzialce, gdzies tam mi sie jedna para wala po szafie
![]() A zakiet do bojowek to pomylka, bez wzgledu na to z jakiego jest materialu i jak bardzo jest luzacki :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
myślę, że bojówki na jakiś spacer itp. są ok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Organizatorka
|
teraz wracają szerokie spodnie, ale bojówki chyba niekoniecznie. Jak dla mnie zdecydowanie za mało kobiece...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Uwielbiam szerokie spodnie we wszelakiej formie. Bojówki nieco mniej, ale takie proste luźne dżinsy najbardziej. (W Housie można znaleźć najfajniejsze modele szerokich, luźnych spodni.) Za to nienawidzę rurek.
![]() Ale fakt, chyba rzeczywiście zniekształcają kobiecą sylwetkę, ja ważę nieco ponad 45 kg a w bojówkach wyglądam zdecydowanie potężniej.. ![]()
![]() |
#22 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Za moro akurat nie przepadam, wolę po prostu jakąś ciemną zieleń, khaki itp. Co do tego żakietu, to za najgorsze uważam pełne zmilitaryzowanie swojego stroju, dobrze jest pokombinować ze stylem, i naprawdę bojówki niekoniecznie muszą być do adidasów i bluzy z kapturem. Świetnie wyglądają do japonek, bezrękawnika czy nawet tego żakietu jeśli nie jest elegancki, no i jeśli bojówki nie są też jakieś maksymalnie 'bojowe'. Teraz są fajne kroje damskie i mam właśnie takie jedne co akurat do żakietu i japonek nadają się idealnie ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Kiedyś strasznie podobały mi sie bojówki z masą widzących pasków
![]() Jak u wokalistki na tym teledysku http://www.youtube.com/watch?v=YEBcoIh4bvI
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
No to takie do żakietu wyglądałyby koszmarnie.. :p aczkolwiek kiedyś też mi się takie podobały, ale szybko mi przeszło na rzecz klasycznych..
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Bojówki
Chciałbym kupić bojówki (jestem mężczyzną), jako, że kobiety lepiej znają się na modzie, pytam się tutaj. Otóż w pasie mam 92 cm (około, bo mierzyłem tam gdzie noszę spodnie, a nie tam gdzie powinno się mierzyć czyli na środku brzucha). Jednak rozmiar XL odpada, bo jestem dość szczupły i bym się zatopił w nich, więc w grę wchodzi rozmiar L. Chciałbym je w kolorze czarnym, takie nie typowo moro, w te wzorki, tylko zwykłe czarne spodnie, dobrze leżące. Możecie coś polecić? Byłem w new yorkerze, ale tam same dżinsy, a nie wiem gdzie takich szukać, a w sklepach militarnych to już są typowo wojskowe spodnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
H&M, Cropp , C&A tam powinieneś znaleźć dużo takich spodni do wyboru do koloru
![]()
Edytowane przez lipiec Czas edycji: 2011-08-22 o 21:34 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
BAN stały
|
Bojówki można też dostać w sklepach z militariami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.