|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Brązowy śluz zamiast krwawienia miesiączkowego.
Witam. 3 kwietnia miałam ostatnią miesiączkę. Moje cykle wahają się od 32 do 34 dni. 5 maja powinnam mieć spodziewaną miesiączkę, ale dzisiaj (6maja) zamiast tego pojawił się brązowy śluz. Martwię się co to może oznaczać? Dodam że mam 17 lat i w lipcu będzie 3 rok odkąd zaczęłam miesiączkować. Mam też problemy ze skórą. Dodam że 12 kwietnia zaspokajałam się z partnerem seksualnie, lecz tylko ręką. Po jego wytrysku dokładnie wytarł rękę i wtedy mnie dotknął. Mogły dostać się tam plemniki?
Dziękuję z góry, Pozdrawiam. Edytowane przez kinia00sokp Czas edycji: 2010-05-06 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Brązowy śluz zamiast krwawienia miesiączkowego.
Jest prawdopodobieństwo, że tak, tym bardziej że tylko wytarł rekę. Jednak z drugiej strony nie ma co panikować, okres to nie zegarek nie zawsze jest regularny a takie plamienia jeszcze o niczym nie świadczą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
12 maja ? Przecież dzisiaj mamy 6 maj...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Mój bląd. Mialo być 12 kwietnia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Kochana, na biologii nie uczyli w jaki sposób można zajść w ciążę? Poprzez wprowadzenie członka do pochwy... Skoro tutaj tak się nie stało to po co niepotrzebnie się denerwować? Odpręż się a w końcu dostaniesz okres.
Ja na przykład co roku, właśnie w okolicach kwietnia i maja mam spóźniający się okres... Na początku trochę mnie to niepokoiło, ale teraz już przywykłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Dziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Myślę, że to całkiem normalne...Mi dosyć często zdarzają się bardzo skąpe miesiączki, takie, że wystarczają mi wkładki zamiast podpasek. Po prostu jeżeli krwi jest bardzo mało, to wypływa powoli i stąd jej brązowy kolor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Zdarzyło mi się mieć podobną sytuacje, tez zauważyłam na bieliźnie niewielką ilosc czegoś zbliżonego kolorem do brązu, miedzi. Ale jak sobie przypominam to na drugi czy trzeci dzień dostałam normalny okres. Nie stresuj się bo na pewno za niedługo dostaniesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
[1=d357993fb563d96255a580a 524765665475ea94f_5ff3ac0 237767;19116829]Myślę, że to całkiem normalne...Mi dosyć często zdarzają się bardzo skąpe miesiączki, takie, że wystarczają mi wkładki zamiast podpasek. Po prostu jeżeli krwi jest bardzo mało, to wypływa powoli i stąd jej brązowy kolor
![]() Ja też kiedyś myliłam takie brązowe palmienia z miesiączką. Miesiączka to miesiączka a plamienie...jest zazwyczaj objawem zmian hormonalnych, często nieprawidłowych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.