|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() dziewczyny POMOCY!!!
mam problem z moim facete...wogóle stracił ochote na sex...praktycznie wogóle sie nie kochamy...a ja jestem z tego powodu przygnębiona...co robić...jak go zachęcić...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: dziewczyny POMOCY!!!
To może pogadaj z nim dlaczego tak jest?? A może najzwyczajniej w Świecie nie ma ochoty.Ale tak czy inaczej musisz z nim pogadac czym może to być spowodowane.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
porozmawiaj z nim szczerze dlaczego stracił ochote na sex co spowodowało ze nie ma ochoty. Moze uwodzicielska bielizna sprawi ze zachecisz go do sexu .
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Zamiast go zachęcać najnormalnie w świecie porozmawiaj z Nim o tym i rozwiążcie to co go męczy i nie daje czerpać mu przyjemności z sexu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
właśnie rozmawia,łam już z nim ...nie raz...ale on poprostu jest leniwy...jeżeli ja sama go nie zmotywuje to bardzo cieżko...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam wrażenie, że tu jest jakiś inny powód, o ktorym on nie chce rozmawiać.
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
tak powiedzial...naprawde...
moze i masz racje z tą inna przyczyną...spróbuję przy najbliżej okazji porozmawić z nim jeszcze raz... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
powiem ci ze rzeczywiscie jest to niepokojące..
przewaznie to my nie mamy czesciej ochoty.. hmmm nie chce cie martwic ale moze ma inny obiekt zainteresowania... pogadaj z nim .. koniecznie!!!!
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
a jak długo jesteście razem?? bo brak ochoty na seks moze być spowodowane tym ze on ma jakieś kłopoty lub cos sie dzieje w jego zyciu lub... w najgorszej sytuacji nie chce już z Tobą być i chce Cię powoli od siebie izolować...
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Tutaj moim zdaniem musi być jakaś inna przyczyna braku ochoty na igraszki, bo zbyt leniwy to facet jest żeby swoje skarpetki sprzątnąć i się ogolić, ale na sex zawsze mają siłę...
Myślę, że jemu chodzi o coś innego, musisz z nim porozmawiać..
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
ja tez uwazam,ze jest jakis inny powod niz samo lenistwo.facet na sex ma zawsze ochote i sile.no chyba,ze niesamowicie tyra w pracy i przychodzi do domu z mysla tylko o snie...
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
To 'ZAWSZE' to akurat głupie stwierdzenie. Można powiedzieć, że najczęściej, ale na pewno nie zawsze. Jest zmęczony, chory, coś go boli albo jest wkurzony...nie zawsze będzie miał ochotę na seks.
Autorko wątku, PO-ROZ-MA-WIAJ ze swoim facetem, na spokojnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Autorko watku. Gdybyś była facetem, który by się tutaj zwierzył wizażankom, ze jego kobita nie chce z nim uprawiać seksu, zostałby zjechany, ze ma dac jej spokój, bo kobieta czasem może nie chcieć. A tak wogole to jest seksualnym maniakiem i powinen zostawić dziewczynę, bo ja krzywdzi ![]() No, ale jesteś kobietą, więc pojawiają się opcję : porozmawiaj. Próbowałaś - nie wyszło. Bo jak rozumiem, kiedyś on wcale nie był leniwy. Jak długo trwa ta seksualna absencja? Tydzień czy miesiąc? Dużo pracuje, a może znudził się sztampowym seksem i trudno mu sie podniecić stałych schematem łóżkowym? Moze tuż przed jego "lenistwem" nie sprawidził się jako facet i wstydzi się teraz? A moze leczy po kryjomu grzybicę i wstydzi się przyznać? Czy masturbuje się? Moze wtedy jego lenistwem jest niechęc do "nagrzania" partnerki przed stosunkiem? Może stał się nagle przesadnie wierzący i narzucił sobie celibat, jakiś post czy co? Jesli to tylko tydzień bez seksu, odczekaj jeszcze trochę. Jesli to trwa dłużej, niestety, zacznij wspominać o seksuologu lub badaniach. Bo zdrowy człowiek napięcie seksualne częsciej lub rzadziej, ale jakoś wyładowuje. Więc całkowita wstrzemięźliwość nie jest normalna.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Nie do końca przekonuje mnie odpowiedź -Jestem leniwy. Ja też jestem leniwa ale mam ochotę kochać się z ukochaną osobą a jeśli nie mam to sporadycznie.Pogadaj z nim jeszcze raz koniecznie.Długo jesteście razem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Musisz z nim powaznie porozmawiac,na spokojnie usiasc i moze dac mu do zrozumienia,ze ty tego potrzebujesz. Aha i dobre pytanie jest ile juz jestescie razem?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:11.