|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
*****AMOR AMOR cacharel edt i podkład IsaDora sand beige 41 velvet touch*****
Nieaktualne
1.Amor Amor cacharel ponad 20ml /30 ml (widać na photo). Perfumki otwarte ok miesiąc temu. Znudziły mi się ![]() 2. IsaDora velvet touch -> podkład w płynie. Kolor: 41 SAND BEIGE. Kod: 048011 Otwarty ok 3-4 miesiące temu. Zostalo ponad 3/4 ale nie widać przez opakowanie więc określam umownie na 3/4. Na początku było 35 ml.->wymiane z ragutką Edytowane przez c042958294e99042f58d4b6e63f583de5e67f661_63eacf5328b46 Czas edycji: 2009-08-12 o 10:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *****AMOR AMOR cacharel edt i podkład IsaDora sand beige 41 velvet touch*****
Witaj,
interesują mnie obie rzeczy ![]() Znajdziesz coś w zamian ?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *****AMOR AMOR cacharel edt i podkład IsaDora sand beige 41 velvet touch*****
Chetnie oddam Emporio moge zaproponowac jeszcze dodatek w postaci np. błyszczyka Clinique lub ArtDeco ( mam dwa nowe w miniwersjach ) lub błyszczyk Isadora ( tylko testowany) - jeśli bedziesz zainteresowana zrobie foto lub opiszę kolory.
Może coś jeszcze z miniaturek kremów ? Gdyby pasowałaby Ci taka wymian to chetnie zgarnęlabym również podkład. A o ile chciałabyś tylko perfumy to pasowałoby mi Emporio w zamian za Twoje ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Błyszczyk Clinique jest bez drobinek tak tylko naturalnie podkreśla kolor ust - w tubce jest dosyc ciemny ale na ustach nie. Artdeco to kolor 18 w opakowaniu wygląda na ciemnorudy ale one są bardzo transparentne, z delikatnymi drobinkami a Isadora jest pełnowymiarowy , łososioworóżowy z drobinkami. Mam jeszcze minitubę 15 ml podkładu Maxfactor Lasting performance - kolor natural beige ( nowy). Minipodkład w tubce Diorskin Nude kolor light beige 3 ml Z pielęgnacyjnych mini to obawiam sie ,że większośc mam do dojrzałej skóry ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Ok, czyli co do wymiany perfum jesteśmy juz umówione ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Świetnie, to czekam na PW
![]()
![]() |
#11 |
perfumove love
|
Jeśli chodzi o remy do twarzy to mogę polecić ten z serii Botanics, jest lekki, na dzień
![]() p.s. piszmy u ciebie w wątku, łatwiej będzie nam cytować swoje wypowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A co odnośnie mojej wcześniejszej propozycji?-chodzi mi o tą połówkę prefum To czekam na odp bo chcialabym dzisiaj dać znać innej Wizażystce co z wymianą. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Zgodnie z naszymi ustaleniami w zamian za Twoje rzeczy wysyłam Ci: Emporio Armani i błyszczyk Isadora
![]()
![]() |
#14 |
perfumove love
|
[1=c042958294e99042f58d4b6 e63f583de5e67f661_63eacf5 328b46;13655528]Bardziej interesowalo by mnie cos na noc
![]() A co odnośnie mojej wcześniejszej propozycji?-chodzi mi o tą połówkę prefum To czekam na odp bo chcialabym dzisiaj dać znać innej Wizażystce co z wymianą. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:29.