|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
kilka ciuszków, torebki i pasek na deser:)
hej mam na wymianę kilka rzeczy:
brązowa torebka-malutka, zgrabniutka ![]() niebieska torebka-wpadająca w granat- malutka, nowa, nigdy nie używana, trzy kieszonki, fikuśna, asymetryczne zamki; czarn0-biała torebka- ciekawy design, kupiona w Londynie, nigdy nieużywana; biały żakiet ze złotymi prążkami z Reserved, noszona 2 razy, wymaga odświeżenia( na życzenie zainteresowanej Pani mogę to zrobić we własnym zakresie) rozm. L; kurtka jeansowa Terranova, rozm. L, noszona kilka razy, jasny, przecierany jeans ze stójką; jeansy Americanos, lekko poszerzane nogawki na dole, noszone kilka razy, brak śladów używania, rozmiar 29/34 czerwony sweterek z guziczkami po jednej stronie, H&M rozmiar M, używany,widać drobne ślady noszenia przy szyi zielona spódnica w kwiatki-dwie warstwy, spód zielony, góra zielona w drobne kwiatki, można z nią trochę kombinować długość wierzchniej warstwy za pomocą troczka, używana kilka razy, Camaieu rozm. 40, długość za kolana biała szeroka w "cygańskim stylu" spódnica do kostek.Podszewka. Idealna na lato. Noszona kilka razy, Cherokee, rozm. 38 czerwony pasek, szerokość 7,5cm, nigdy nieużywany, Reserved rozm. L ZAPRASZAM!!! p.s osobiście marzy mi się skórzana, czarna kurtka ![]() Edytowane przez kukliczka Czas edycji: 2009-12-09 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: kilka ciuszków, torebki i pasek na deser:)
Znajdziesz coś u mnie za którąś z tych rzeczy:
brązowa torebka-malutka, zgrabniutka ![]() biały żakiet ze złotymi prążkami z Reserved, noszona 2 razy, wymaga odświeżenia( na życzenie zainteresowanej Pani mogę to zrobić we własnym zakresie) rozm. L; jeansy Americanos, lekko poszerzane nogawki na dole, noszone kilka razy, brak śladów używania, rozmiar 29/34 zielona spódnica w kwiatki-dwie warstwy, spód zielony, góra zielona w drobne kwiatki, można z nią trochę kombinować długość wierzchniej warstwy za pomocą troczka, używana kilka razy, Camaieu rozm. 40, długość za kolana ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Hej cos za pasek czerwony,zakiet ze zlotymi nitkami i spodnice 2 warstwy?
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos za pasek?
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
cos za niebieska torebka ?
RAMONESKA H&M 34 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=747676 KONKRET WYMIANKA W LUTYM! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=746248 wymiankowy mix https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=737062 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:37.