|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Sukienki - porady na modną stylizację:)
Siemka Kochane wizazanki!:"))
Pierwszy raz zakładam tu wątek.. mam nadzieje, że mnie przyjmiecie do swojego grona ![]() ale do rzeczy.. Zastanawiam się czy te sukienki, które kupiłam w zeszłym roku są jeszcze modne i czy np. nadawałyby się na jakąś uroczystość typu wesele? W tej biało czarnej byłam w zeszłym roku, do tego miałam czarne bolerko, jak na zdjęciu i czarne japonki na malutkim obcasiku, wydawało mi się że wyglądałam dobrze, do tego srebrna biżuteria. Chciałabym nadal nosić te sukienki ale z jakimis innymi dodatkami, żeby nie wyglądać nudno.. Zółtą sukienkę miałam raz na poprawinach, przewiązaną w pasie cienkim czarnym paseczkiem( bo ma krój takiej luźnej w pasie, jakby lekka bombka) i do tego tez czarne japonki na malym obcasie. Jednak jest ona dość krótka i miałam wrażenie że każdy się na mnie patrzył na tych poprawinach... Na fotkach owe dwie sukienki i 4 pary letnich butów, może uda się stworzyć jakąś nową stylizację? Pozdrawiam serdecznie i czekam na Wasze pomysły i sugestie! ![]()
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Sukienki - porady na modną stylizację:)
p.s. Dokładam zdjęcia w tych sukienkach, niestety na obydwu nogi mi fotograf obciął
![]() ![]() Pozdrawiam i czekam na opinie i rady ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ta żółta jest cudowna, moim skromnym zdaniem
![]() ![]() Bialo czarna sukienka nie w moim guscie, ale jesli Tobie sie podoba, nie widze potrzeby zeby cokolwiek przy niej zmieniac, jesli chodzi o butki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Obie sukienki wydają mi się śliczne
![]() Ja bym spróbowała je zestawić z czerwienią - myśle, że do obydwu by to pasowało. Do żółtej mogłaby być też zieleń, ale taka bardziej stonowana, ciemna (żebyś nie wyglądała jak flaga Brazylii ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
do tej zoltej sukienki moglabys dac grubszy czerwony pasek(teraz sa takie modne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A ta biało czarna jest taka sobie ale kupiłam ją bo wyglądała na mnie najlepiej, tzn. najładniej podkreśla figurę, bo ładnie przylega do ciała;] Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jutro zamieszczę przykładowe zestawy z tego co mam w domku i co uda mi się skompletować. No i będę czekać na Wasze opinie ![]() Bardzo dziękuję za podpowiedzi i czekam na więcej ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
oby dwie sukienki mi sie podobaja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Jesli chodzi o paseczek, to ktos tam wspominał o czerwieni, mysle, ze byłoby ok. Oczywiscie do tego czerwone buty czy chocby szczeroka bransoletka. Jesli nie czerwony, to może brąz? Sama mam sukienke wlasnie zoltą i często dobieram do niej brązowe dodatki
![]() ![]() no sama nie wiem, pokombinuj po prostu, i koniecznie zrób zdjęcia!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Żółta jest śliczna.
![]() Dałabym do niej jakieś balerinki, np. turkusowe albo purpurowe, czy też białe z kolorowym akcentem (jak na fotkach, które dodałam). Z wyższych butków, to jak już to sandałki na platformie. Czarne lub brązowe albo modne ostatnio beżowe. Do tego jakis paseczek w podobnym kolorze. ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
te ostatnie sandalki sliczne sa;P
tak na marginesie dziewczyny jak umieszczacie te obrazki zeby je bylo widac tak jak osoba powyzej bo chcialabym pokazywac rozne rzeczy a w linkach t tak glupio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Gdy chcesz dodać wiadomość, to zjedź troche niżej i opcjach dodatkowych masz (zaznaczone na pomarańczowo)- zarządzaj załącznikami, potem wybierz plik a następnie wciśnij załaduj,poczekaj aż sie załaduje i zamknij okienko... i dodaj wiadomość. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
straszne dziękuję za odpowiedzi!
Te balerinki z żółta kokardką są sliczne!! te sandały na obcasach tez ale ja nie mogę nosić takich wysokich nietety;/ Mam 172 cm i skoliozę;/ Ale jakieś takie 5-6 cm obcasy to czasem noszę ![]() Ok, teraz pokazuję kilka moich zestawien: 1 i 2 zdjęcie- dodałam czerwoną bransoletkę i czerwone- malinowe balerinki Lasoskiego, które pokazywałam w 1 poście 3. zdjęcie - czarny, troszkę szerszy pasek w talii (taki z połyskiem) który pasuje do tych butów (też są z lakierkiem). Buty lepiej widać w 1 poście. do tego czarna skórzana bransoletka i czarna torba, czarne wiszące kolczyki 4. zdjęcie-wszystko to samo co na 3 zdjęciu tylko bez paska w talii, no i buty zamieniłamna czarne japonki na niskim obcasiku (które baaardzo lubię, mega wygodne!!) Oceńcie same co Wam się podoba, co zmienić. Dodam tylko, że narazie jestem w dołku finansowym i nic nie dokupuję, wykorzystuję wszystko co już znajduje się u mnie w szafie. proszę zatem o wyrozumiałośc. Pozdrawiam wiosennie ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
pierwszy zestaw mi sie podoba gdyby jeszcze dodac czerwony pasek bo tak 'pusto':P
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
w czerwony pasek muszę zainwestowac, bo dosyć często mi go brakuje... tylko gruby czy cienszy? czy sredni? bo chyba nie taki na gumie? Mysłałam tez o czerwonych kolczykach do tego zestawu ale nie mam niestety.. Zastanawiam się tylko czy te balerinki się nie gryzą z tą intensywnie czerwoną bransoletką... one są takiego koloru malinowego.. albo raczej koralowego. Co myślicie?
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Ta zolta sukienka jest bardzo ladna. Ladnie wyglada bez paska, to taki kroj, a jak juz chcesz podkreslic talie, to nie takim waskim paskiem.
Co do propozycji, zebys kupila czerwone dodatki... hmm, szczerze, nie jest to dla mnie jakis swietny pomysl. Cala ulica bedze niedlugo chodzic w polaczeniu zolci z czerwienia (tak jak rok temu zolc + zielen). Poza tym malo stylowe i tworcze jest to dla mnie polaczenie. Ja bym wolala pasek w kolorze kremu, innego odcienia zolci. Szarosc tez swietnie sie uzupelnia z zolcia.Jako kontrast dobrze wygladalby amarant ![]() A co do jednego ze zdjec, ktore zamiescilas.. Masz tam za duzo tych wszystkich czarnych dodatkow. Postaw na prostote. a kolczyki mozesz sobie darowac, bo sukienka ma tak strojny dekolt, ze to sie kloci ![]()
"Wierzę, że tam w górze jest coś, co czuwa nad nami. Niestety, jest to rząd". Moja strefa, mój blog http://sannas-land-of-illusion.blogspot.com/ Edytowane przez zuza678 Czas edycji: 2009-05-03 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Przede wszystkim jesteś jedną z nielicznych osób które ślicznie wyglądają w żółtym więc korzystaj kobieto bo to piękny kolor!
![]() ps. czarna sukienka też bardzo mi się podoba - lubię tak jak Ty jak sukienka przylega do ciała, ale w żółtej wyglądasz bomba mimo że jest luźna ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.