|
|||||||
| Notka |
|
| Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
wizaz mi haczy ?
nie moge gladko przewinac strony ani rolka myszki ani bocznym paskiem ,strona jakby przeskakiwala a nie splywala plynnie ,jakies pomysly ?
uzywam foxa i IE . |
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
Dot.: wizaz mi haczy ?
Mi tak przeskakuje jak za szybko chce wejsc na forum zamowienia
![]() Wyglada to na dosc wolne ladowanie strony, (chwilowo obciazone lacze, komputer cos wlasnie sciaga, aktualizuje sie windows w tle, wlaczyl sie skaner antywir w tle ... itp ) Czy na innych duzych stronach dzieje sie tak samo? Czy na wizaz dzieje sie tak caly czas? Proponuje: Wyczysc wszystkie tymczasowe pliki interentowe w przegladarkach. Jaka wersja Firefox? Zobacz czy w prawym dolnym rogu monitora ( obok zegara) jest zolta kwadratowa ikonka , jesli najedziesz na nia myszka i pojawi sie JAVA update - zainstaluj. Taka "wiszaca" aktualizacja JAVA potrafi o sobie przypominac, cos blokujac sobie ![]() aniolek |
|
|
|
|
#3 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Aniołku, ja mam tez problem, w sumie nie taki jak Paula ale myślę że mi wybaczy.
Od wczoraj mam strasznie małe litery na wizażu. Inne strony ok, ale tu tragedia. Wczoraj było ok, otworzyłam drugie okno z wizażem i już wtedy wszystko było małe. Nic nie zmieniałam w ustawieniach. Wylogowałam się, wyczyściłam ciasteczka itp ale nie pomogło. Mam firefoxa |
|
|
|
|
#4 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Ewentualnie pomaga restart przeglądarki - Ctrl i F5. ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Część strony nie ładuje się do końca lub zablokowany jest jakiś skrypt Java (szybkie menu forum)... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Zło, pomogło
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
|
Ja röwniez zwracam sie z prosbä.Niewiem czemu otwierajä mi sie te same wätki po dwa razy,tylko na wizazu tak sie dzieje.Wklejam zdjecie.
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 247 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Podłączę się z małym pytaniem i proszę o pomoc ;o
Od dzisiaj mam jakieś dziwne problemy; mianowicie aby przewinąć każdą stronę muszę dwa razy nacisnąć wstecz, bo inaczej nie chce wrócić do poprzedniej. Lekko to wkurzające jest
|
|
#9 | ||
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki wielkie
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.