|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
jazda konna w Poznaniu-nauka
Cześć wizażanki!
Czy znacie jakieś godne polecenia adresy miejsc gdzie można nauczyć sie jazdy konnej w miarę taniej cenie? Oczywiście żeby były tam godne warunki do nauki i miła atmosfera.... Z góry bardzo dziękuje za wszelki podpowiedzi, pozdrawiam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jazda konna w Poznaniu-nauka
a czy interesują Cię w ogóle Nasze odpowiedzi
![]() Bo wszystkie wątki tak porzucasz ![]()
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
podbijam wątek bo także jestem zainteresowana nauką jazdy konnej. Czy ktoś mogłby polecić jakieś miejsce?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hej
ja też szukam się zastanawiam, którą stadninę wybrać ![]() konno jeździłam wieki temu i ostatnio naszła mnie straszna ochota, by powrócić na koński grzbiet ![]() w poznaniu mieszkam od niedawna i nie byłam jeszcze w żadnej z wielkopolskich stadnin. podaje link z adresami stadnin w woj wlkp ![]() http://www.jazdakonna.pl/w/wielkopo/wielkopo.phtml zastanawiam się nad "BLACK HORSE", czy któraś z Wizażanek tam przynależy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
ja zastanawiam się dokładnie nad tym samym miejscem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dlatego chciałabym jednak chodzić do jakieś poznańskiej stadniny, bo nie chcę ponosić dodatkowych kosztów związanych z dojeżdżaniem.
A nie wiesz czy osprzęt można tam wypożyczyć? I czy można na początek jeździć w spodniach sportowych i adidasach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
na stronce napisane żeby ubrać najlepiej luźne spodnie i buty na płaskiej podeszwie więc na pewno nie wymagają stroju od osób które dopiero się uczą
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.