|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wymienię Kenzo by Kenzo na.......
Witam Was Wizażanki
![]() Kiedyś zawsze jest ten pierwszy raz, tyle tutaj wątków i ogłoszeń - postanowiłam spróbować i ja ![]() Otóż, jakiś czas temu otrzymałam unikatowy, limitowaną edycję obecnie trudno dostępnego zapach "Kenzo by Kenzo" o pojemności 30ml. Niestety zapach nie trafia w mój gust (zużyłam dosłownie kilka psiknięć - wyłącznie testowo) i pomyślałam, że chętnie wymieniłabym go na coś innego. Może któraś z Was poszukuje tego zapachu lub chciałaby go poznać? Służę pomocą ![]() Wygląda on tak: http://www.allegro.pl/item629565151_...swiatowej.html Zapachy, które znajdują się na poszukiwawczym horyzoncie moich doznań zapachowych: 01.Nina Ricci Nina, 02.Kenzo Flower, 03.Lancome Miracle, 04.Boucheron Trouble, 05.Givenchy Extravagance, 06.Estee Lauder Intuition, 07.Gucci III by Gucci, 08.Armani Code, 09.Chopard Madness, 10.Cartier Eua De Cartier. Ewentualnie czekam na propozycje - lecz tylko zapachowe ![]() Serdecznie Pozdrawiam Verona |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:49.