|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
przestać czy brac dalej??
witam
![]() mam takie małe pytanie do dziewczyn bardziej doświadczonych. naszedł mnie teraz taki mały dylemat mianowicie: zdecydowałam sie na tabletki anty. moj organizm znosil je doskonale i mimo iz wziełam tylko dwa opakowania wsyztsko grało jak w zegarku... zadnych dolegliwosci. nic. i niestety zycie sie potoczyło tak, ze w chwili obecnej nie sa one mi juz potrzebne. i sie teraz tak zastanawiam, co lepsze dla mojego organizmu: odtsawienie po tych 2 opakowaniach czy moze jednak(dla uzyskania jakies stabiizacji w organizmie) zazywanie ich przez jeszcze jakis czas?? jak uwazacie? ![]() wiem wiem ..dziecinne pytanie ale sobie teraz tak siedze i mysle... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: przestać czy brac dalej??
Tabletki nigdy nie są dla organizmu obojętne. Pogadaj z mądrym lekarzem na temat odstawienia. Jeżeli tabletki nie miały żadnych pozaantykoncepcyjnych wskazań, to ja bym skłaniała się ku odstawieniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Nie ma sensu faszerować się chemią jeśli nie ma takiej potrzeby czy wskazań ginekologicznych.Jak wiadomo tabletki mają swoje zalety,ale i wady.Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
in love with life
|
Zgadzam sie z dziewczynami wyzej. Jezeli nie sa ci potrzebne i nie ma wskazan do brania dalej to nie ma sensu obciazac organizmu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
dziekuje
![]() wiem doskonale, ze nie ma co sie faszerować ale dzis mnie naszła watpliwosc czy moze takie 'biore - niebiore' nie jest gorsze... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
![]()
a mozecie mi powiedziec czy np. jesli zazywa sie 3 opakowie, juz dawno organizm sie przyzwyczail i nie ma zadnych skutkow ubocznych po tabletkach anty to czy po ich odstawieniu i zaczeciu od nowa brania tych samych po jakims tam czasie. To znow organizm od nowa sie przyzwyczaja i moga pojawic sie skutki uboczne itp. ? prosze o dopowiedz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
in love with life
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
A co jesli zaczna ci byc potrzebne za miesiac ? zrobisz przerwe miesieczna a moze sie zdarzyc tak ze rozregulujesz sobie cykl.
ja bym brala ,w koncu nigdy nie wiadomo co sie moze przydarzyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:31.