|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Makijaż oczu dla szatynki.
Chciałabym zacząć eksperymentować z różnymi cieniami do powiek i miałam nadzieje, że uda Wam się coś mi podpowiedzieć : ).
No więc... Mam bardzo jasną karnację, ze ślicznymi ^^ brązowozłotymi piegami : ). Niezbyt duże, ale też nie bardzo małe, przepisowo osadzone oczy. Co do włosów, to ciężej je opisać, bo to zależy od pory roku. Latem są brązowe z rudymi i złotymi akcentami, a zimą robią się bardziej ponure - szaroburobrązowe. No... I nie mam pojęcia jakich kolorów używać. Liczę na Waszą wiedzę! : ) Edytowane przez Monoc Czas edycji: 2009-12-05 o 23:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Makijaż oczu dla szatynki.
Up. : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Zakorzenienie
|
Moze dodaj swoje zdjecia?
No i zapraszam na forum Moje Makijaze, tam mozesz poodgladac rozne makijaze i techniki ich wykonania.
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dodam, oczywiście. Tylko muszę odpowiednie znaleźć : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Up : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Do góry : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi sie ze przedewszystkim beze i brazy . Oprocz tego tak jak na zdjeciu fiolet. Musisz eksperymentowac
![]()
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Pierwotnie był raczej czerwonobordowy wymieszany ze złotem, a jak widzę wyszło inaczej na zdjęciu. : ) Ale dziękuję bardzo za poradę : )
Może Kobitki coś jeszcze dodacie? : d Edytowane przez Monoc Czas edycji: 2009-10-27 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Up : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Z opisu wygląda na to że reprezentujesz ciepły typ urody - na zdjęciu niewiele widać, ale wydajesz się mieć podobną urodę do mojej siostry
![]() Napiszę ci jakie kolorki pasują mojej siostrze: złoto i złotawe brązy, ciepłe beże, miedź, ciepłe fiolety, zgniłe zielenie - generalnie przyjżyj się kolorom za oknem ![]() W załącznikach kilka przykładów kolorystyki makijaży, a nie konkretnych makijaży, bo są po prostu za mocne ![]() ![]()
![]() |
#11 |
BAN stały
|
a jak wykonać ten makijaż z pierwszego zdjęcia? czy jak jestem bladynka ciemną i mam piegi i jasną cerę to moze mi taki pasowac?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Dzięki bardzo dziewczyny! : ) Poeksperymentuję, zobaczę i pokieruję się Waszymi radami. : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.