![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Kosmetyki pielęgnacyjne, kolorowe, w tym kilka nowych!
NIEAKTUALNE
Witam, Rezerwacje: zaznaczone kolorem niebieskim, a to co zostaje wymienione po prostu usuwam z listy. Zapraszam również do drugiego wątku! (link w podpisie) Oto co mam na wymianę: Dokładka(ciągle aktualizowana): 1. Emolium, Krem 75ml (zostało niewiele, na tyle by użyć kilka razy) 2. Dermosan, Krem tłusty 40g (została gdzieś połowa) 3. Tonik oczyszczający z serii AA Help 200ml - została 1/4 4. Miss Sporty, Eyeliner (kolor brązowy) /użyłam go raz 5. Ives Rocher, Nature - odlewka, około 3ml - z wymianki 6. Atomizer, Sephora - (plastikowy, pojemność na oko to 10ml, nie była napisana na opakowaniu, więc dokładnie nie wiem) - użyłam go raz 7. Avon, Treselle Seduction EDP 50ml - zostało między 1/3 a połową butelki, cała lub odlewki 8. Cień do powiek diamentowy Euphora, (potrójny) kolor 707 - z wymianki 9. Ambre et Vanille E. Coudray - odlewka ponad 3ml - z wymianki 10. Lakier do paznokci Miss Sporty French Manicure, kolor 603 jasno różowy - brak około 1/3 11. Essence, French manicure nail tip whitener, lakier do końcówek - użyty kilkakrotnie 12. Wella, Wellaflex, Pianka do układania włosów cienkich i delikatnych - brak gdzieś 1/3, może mniej, trudno to ocenić. 13. Odsypka korektora EDM Sunlight i Pearl Sunlight - z wymianki 14. Marion, Odżywka regenerująca bez spłukiwania "Jedwabna kuracja" - użyłam kilka razy, pojemność początkowa 13 ml 15. L'Oreal Pure Zone Tonik Oczyszczająco Kojący - pojemność początkowa to 200 ml, zostało trochę mniej niż połowa 16. Ce Ce Med Silk Conditioner (Odżywka z jedwabiem) - zostało na spróbowanie, podejrzewam, że na dwa użycia i Silk Shampoo Ce Ce Med (Szampon z jedwabiem do włosów suchych) - zostało na kilka użyć ( początkowe pojemności to 300 ml) 17. Nawilżający Krem łagodząco - odprężający Beauty Intense 300 ml - użyłam go do ciała dwukrotnie 18. Ziaja, Witaminowa, Oliwka do masażu, początkowa pojemność 500 ml, użyłam kilkanaście razy do całego ciała 19. 2 Sample EDM, formuła intensive, kolor: Sunkissed Fair, jednego użyłam dwukrotnie, w drugim została samplu zostało 0,5 ml. 20. Puder do brwi EDM, odsypka, kolor: Medium Brown 21. Essence, 2 in 1, Kajal Pencil, Podwójna kredka do oczu, kolor: coffee & cream (połyskujące brązy) 22. Pianka do włosów Wella, seria: Stylizacja i odnowa - NOWA 23. Flos Lek, Seria do pielęgnacji oczu, Żel pod oczy i w okolicę ust bionawilżający z mikrokapsułkami witaminowymi - brak 1/6 24. Próbki zapachów/niszowców: Micallef - Gaiac, Micallef - Watch, Micallef - Note Vanille, Micallef - Automne, Keiko Mecheri - Loukhoum, Mitsouko - Gurelain, Anna Sui - Night of Fancy (osoby zaintersowane niech proszą o zdjęcie, bo trudno mi określić stopień zużycia każdej oddzielnie) 25. Pół miniaturki Ming Shu YR czyli 3,5 ml (z wymianki) 26. Próbki lub odlewki: Oriflame -> Embrace Her, Giordani White Gold, Lady Vintage [COLOR="Blue"] 27. L'Biotica, Dermomask, Popękane naczynka, maseczka w saszetce 10ml 28. Maska uspokajająca Ziaja Pro, użyłam jej dwukrotnie - pojemność początkowa 250 ml 29. Foxy, Chusteczki higieniczne z kremem nawilżającym - 8 opakowań po 10 sztuk - NOWE Kosmetyki pielęgnacyjne: 1. Perfecta Cera Wrażliwa Tonik oczyszczająco-łagodzący 175ml - również 1/5 opakowania zużyta 2. Tilia Mleczko do demakijażu (do skóry wrażliwej) zużyłam 1/3 opakowania Wymienię najchętniej na: Poszukuję próbek kolorowych kosmetyków mineralnych, kosmetyków do cery i skóry wrażliwej, kosmetyków do włosów, wszelakich zapachów, męskich również, ciekawych książek i wszystkiego co mi wpadnie w oko. Generalnie można kusić wszystkim. Na życzenie zdjęcia i terminy ważności lub daty produkcji produktów. Pozdrawiam. ![]()
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2009-06-10 o 21:14 Powód: Kolejna dokładka! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię kosmetyki pielęgnacyjne,kolorowe,ki lka nowych i jedna EDP
Cytat:
pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Data ważności balsamu to: 02.2010
A spray to jest ten ochronny na lato czy termoochronny do stylizacji włosów? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Garnier Tonik łagodzący do skóry wrażliwej 200ml
zużyłam 1/5 opakowania Coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Zakorzenienie
|
Szkoda
![]() ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Cytat:
7. Próbka Oriflame Together Her ok. 2/3 z 1ml - Cheza01 8. Próbka Lacoste Touch of pink EDT, nie znam wyjściowej pojemności ale jest 1/2 z atomizerka - Cheza01 9. Próbka Estee Lauder Beyond Paradise EDP, jest 2/3 z 1.5ml - Anitka11 1. C-Thru EDT Pearl Garden z 30ml zostało ok. 6-7ml - ladyson Preparat złuszczający do stóp enzymatyczny Ziaja Stopy, zużycie 50-60%, ale na kilka razy wystarczy na pewno. Data ważności to 04.2010 2. Gliss Kur, Oil Nutritive - Ekspresowa odżywka regeneracyjna z olejkami w sprayu, ok. 1/2 ale ciągle używam od czasu do czasu, więc proszę pytać, jeśli ktoś jest zainteresowny - Jo asia Czy coś jeszcze u mnie? ---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- Cytat:
7. Próbka Oriflame Together Her ok. 2/3 z 1ml - Cheza01 8. Próbka Lacoste Touch of pink EDT, nie znam wyjściowej pojemności ale jest 1/2 z atomizerka - Cheza01 9. Próbka Estee Lauder Beyond Paradise EDP, jest 2/3 z 1.5ml - Anitka11 1. C-Thru EDT Pearl Garden z 30ml zostało ok. 6-7ml - ladyson Preparat złuszczający do stóp enzymatyczny Ziaja Stopy, zużycie 50-60%, ale na kilka razy wystarczy na pewno. Data ważności to 04.2010 2. Gliss Kur, Oil Nutritive - Ekspresowa odżywka regeneracyjna z olejkami w sprayu, ok. 1/2 ale ciągle używam od czasu do czasu, więc proszę pytać, jeśli ktoś jest zainteresowny - Jo asia Czy coś jeszcze u mnie? Patrz jeszcze dokładka. |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos za Trussardi Jeans?
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale z tego co wybrałaś jest tylko peeling enzymatyczny bo przecież reszta wymieniona. Może coś dobierzesz z pozostałych kosmetyków? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
U Ciebie podoba mi się: Yves Rocher Neonatura Cocon EDP Wyjściowa pojemność 50ml zostało zużyte max.10ml Yves Rocher EDC Zielona Herbata Pozostala ilość widoczna na zdjęciu Nina Ricci L'Air du Temps 4ml E.Coudray Ambre Et Vanille 4ml YSL Nu EDP 4ml Guerlain AA Winter Delice 4ml Demeter Blue Kahala Blue Hawaiian 15ml spray Testowana parokrotnie,niewielki ubytek Czy minerały wymieniasz tylko na inne minerały? Bo chciałabym odsypkę z podkładu mineralnego: kolor Perfect Coś jeszcze u mnie? Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2009-02-22 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To oprócz: Preparat złuszczający do stóp enzymatyczny Ziaja Stopy Jeszcze: Woda perfumowana Urlic de Varens Varens Love 50ml Znajdziesz coś za to jeszcze u mnie? ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Buu... ![]() Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2009-02-22 o 12:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Reszta aktualna jak najbardziej ![]() Odsypke moge zrobic tzn.oddac polowe sampla to jest dosc sporo i starczy na porzadne testowanie bo to bylo dobierane do zamowienia wiec ilosciowo jest wiecej niz w typowej probce EDM ![]() Moge oddac Zielona Herbate,Demeter,probki oraz odsypke. Przygarnelabym jeszcze : Lipobase Krem 30g - użyłam kilka razy
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Zależało mi najbardziej na Neonatura Cocon, także poczekam jeszcze na wynik negocjacji - to w kwestii zapachu. Bo jeżeli chodzi o wymianę kremu i odsypki to jak najbardziej ok.
Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2009-02-22 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() podoba mi sie u Ciebie kilka kosmetyków 13. Joanna Z Apteczki Babuni Serum wygładzająco-regenerujące do końcówek włosów 50g - użyłam go kilkakrotnie 15. Palmolive Naturals Szampon Long & Shine "Długie i Błyszczące" 200ml - użyłam go dwa razy 18. Kamill Cosmetics Wellness Shower Żel pod prysznic kokosowy 250ml - żużyłam 1/3 opakowania 14. Johnson's Baby Softwash Extracare Kremowy żel do mycia ciała z oliwką 400ml - używany kilkakrotni znajdziesz cos u mnie za czesć z nich?
![]() |
#23 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanowię się i jutro dam znać. ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
Love more Shirley May 100ml - zostało mniejsze pół Perfum Glamour 100 ml - zostało 1/3 I napisz mi coś więcej na ich temat. |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() GloMinerals nie ma jako takiej waznosci ![]() Wybite jest 08E1 i tradycyjne oznaczenie 24M od daty uzycia-sprawdze kiedy go dostalam-pochodzi z wymiany i byl nowy-takze jestem pierwsza uzytkowniczka. Sprawdze od kiedy go mam. Edit-GloMinerals dostalam na poczatku listopada 2008' Napisz co Cie interesuje najbardziej i bedziemy negocjowac ![]()
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2009-02-22 o 20:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
A czy interesowałoby Cię coś jeszcze z moich rzeczy za GloMinerals czy etam
![]() Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2009-02-22 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nic dla siebie nie widze wiecej ![]() Chyba ze chcesz za Trussardi i krem- Neonature i GloMinerals. W kazdym razie czekam na decyzje i ustalenia,napisz na czym zalezy Ci najbardziej ![]() Trussardi znam i bardzo lubie dlatego tak mi zalezy ![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To w takim razie ja do jutra zastanowię się w kwestii tego na czym zależy mi najbardziej z tego co posiadasz do wymiany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma sprawy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Trussardi, Trussardi Jeans, Women ?
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:19.