| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2007-04-25, 09:36 | #1 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-12 Lokalizacja: Ś:) 
				 |   Proszę pomóżcie!..

Witam Mam wielką prośbę z tym, że ta prośba jest ważna tylko do dzisiaj.. Kumpel poprosił mnie żebym napisała mu rozprawkę po ang. na temat noszenia mundurków szkolnych, wyszperałam tylko po polsku rozprawkę no i zapomniałam zupełnie o tym w dodatku wczoraj dostałam książkę aby wiedzieć co dokładnie mam napisać...:/ proszę Was bardzo czy któraś miałaby czas aby napisać?? Rozprawka po polsku... Zastanówmy sie nad tym czy uczniowie powinni nosić mundurki szkolne? Mundurki szkolne mają swoje zalety ale także i wady.Główna zaleta noszenia mundurków jest to,ze są one praktyczne.Nie musimy sie zastanawiać każdego dnia co mamy na siebie włożyć.Poza tym jeżeli każdy uczeń założy mundurek wszyscy będą wyglądać tak samo i uczniowie nie będą robić pokazów mody na korytarzach szkolnych.Dodatkowa zaleta jest to ze są one schludne i adekwatne do miejsca jakim jest szkoła. Jednak czasy sie zmieniają i ludzi także.Uczniowie twierdzą że mundurki szkolne ograniczają wolność i nie pozwalają wyrażać siebie.Głupio byłoby gdyby wszyscy wyglądali podobnie.Poza tym mundurki dobrej jakości są drogie i nie wszystkich uczniów szkół publicznych byłoby na nie stać. Moim zdaniem mundurki w dzisiejszych czasach nie mają przyszłości.Mamy inna młodzież,zbuntowaną i indywidualna.Każdy poprzez swój ubiór w pewnym sensie wyraża samego siebie.Dlatego tez uważam że mundurki szkolne nalezą do przeszłości i nigdy nie zostaną zaakceptowane przez uczniów. Jakby któraś się zdecydowała to proszę wyślijcie mi na skrzynkę wiadomość . Z góry dziękuję...  p.s bardzo ważna sprawa ..i z góry przepraszam za zawracanie głowy czymś takim. Aaa i założyłam wątek już na Multi Culti ...więc przepraszam że dwa wątki ale sprawa jest tak pilna, że nie wiedziałam gdzie lepiej byłoby założyć zwłaszcza, że na Plotkowym chyba więcej osób "siedzi". Pozdrawiam. | 
|     | 
|  2007-04-25, 09:42 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-01 Lokalizacja: z daleka 
				 | 

Dot.: Proszę pomóżcie!..

dobry żart z rana super sprawa   | 
|     | 
|  2007-04-25, 09:46 | #3 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-09 Lokalizacja: Dublin-Ireland 
				 | 

Chyba nie odrabiamy tutaj lekcji    
				__________________ Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. | 
|     | 
|  2007-04-25, 09:47 | #4 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-12 Lokalizacja: daleko 
				 | 

__________________ I już  | 
|     | 
|  2007-04-25, 09:48 | #5 | 
				 | 

No oki...wybaczcie w takim razie, właśnie się obawiałam takiego nastawienia heh.. no nic w takim razie przepraszam Pozdrawiam. | 
|     | 
|  2007-04-25, 09:49 | #6 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-06 
				 | 

:d :d :d

| 
|     | 
|  2007-04-25, 09:54 | #7 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: gdynia 
				 | 

Taaaa, już się zabieram do pisania.  Nie ma to jak za kogoś odwalać jego robotę   
				__________________ "Kobiety są jak przekład: piękne nie są wierne, wierne nie są piękne." G.B.Shaw tu znajdował się podpis mojego ex-męża o treści: dokładnie, kochanie, dokładnie(znał moje hasło) więc...Tobie(skoro zgadzasz się z powyższym cyt.pana Shaw) pozostaje znaleźć sobie taką niepiękną!może Cię nie zdradzi | 
|     | 
|  2007-04-25, 09:55 | #8 | 
				 | 

No nic..jak mówię, myślałam, że ktoś pomoże tyle uźytkowników jest przecież nikogo nie zmuszam do tego.. Już poprosiłam o zamknięcie wątku . | 
|     | 
|  2007-04-25, 09:57 | #9 | 
| Zakorzenienie | 

zamykam wątek - na forum nie odrabiamy prac domowych    
				__________________ Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:40.