| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-04-13, 11:06 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2009-04 
				 |   Kosmetologia - Wrocław, Wyższą Szkołę Fizjoterapii czy Wyższa Szkoła Kosmetyczna?

Witam wszystkie Panie serdecznie   Pisze z zapyatniem o dwie uczelnie mianowicie Wyzsza Szkole Fizjoterapii oraz Wyzsza Szkole Kosmetyczna, obie szkoly znajduja sie we Wroclawiu i sa szkolami prywatnymi. Poszukuje cennych informacji dajacych mi porownanie oraz mozliwosc lepszego wyboru uczelni. Najbardziej interesuje mnie sposob przekazywanej wiedzy, atmosfera na uczelni, wykladowcy i szeregrzce zwiazanych z kierunkiem  Zdaje sobie sprawe ze istnieja owe watki jednak przegladajac je byly one czasowo dosc przedawnione. Czekam na Wasze opinie, wady i zalety   | 
|     |   | 
|  2009-05-09, 20:10 | #2 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2009-04 
				 | 

Dot.: Kosmetologia - Wrocław, Wyższą Szkołę Fizjoterapii czy Wyższa Szkoła Kosmetyczn

dołączam sie do pytania autorki wątku   
				__________________  Zapuszczam moje kręciołki i dbam o nie   dł. 55 cm  chcę 65!  Wracam do naturalnego koloru    | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.