|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
pomysł na prezent.
Pomóżcie, proszę.
Kolega zaprosił mnie (podobnie jak całą klasę) na urodziny. Niestety, nie mogłam być, jednakże mimo tego, że nie jesteśmy w bardzo bliskich stosunkach, chciałabym mu dać prezent. Kiedyś, gdy miał trochę procent we krwi, na ognisku opowiedział o tym, że czuje się samotny z powodu alkoholizmu rodziców. Jest zamknięty, ma przeświadczenie, że całe życie był sam. Jest bogaty, może się wyprowadzić, gdy mama kolejny raz sięgnie do kieliszka. Ma wszystko, oprócz poczucia bezpieczeństwa emocjonalnego. Ucieka w pisarstwo, lubi fantastykę. 'Piraci z Karaibów' itd. Zastanawiałam się nad czymś zwiazanym z ta tematyką, jednakże to bedzie takie oklepane. Wszyscy go tak postrzegaja, dlatego na imprezie pewnie mial pelno "piratow", "rycerzy". Nie myslalam nad czyms bardzo drogim. Jestem nastolatka, obecnie troszke podpłukaną, ale np. taki pamiętnik, notatnik, w ktorym moglby zapisywac swe rozdziały w przypływie weny. Chciałabym umiescic jakąs dedykacje, cytat. Cos pozytywnego, ale tez odnoszacego sie do jego życia. Mam nadzieje, ze wiecie o co chodzi. Poradzicie cos? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pomysł na prezent.
ile on ma lat?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Jest juz watek prezentowy na forum. Wystarczy poszukac.
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
18 skończył.
dziękuję Ulinko, poszukam. edit: oho, siostra pisała chyba i sie nie przelogowała. ![]()
gdy mi jest dobrze moja dusza mruczy. M.Peszek Edytowane przez Hedonia Czas edycji: 2009-05-10 o 22:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=112
Całe podforum prezentowe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:37.