|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy jestem w ciazy?
Hej..
Mam nadzieje ze mi pomozecie. 3 dni temu uprawialam pierwszy raz seks i teraz ciagle leje mi sie troche krew.. Czy to normalne po 1 razie? Czy moglam zajsc w ciaze? Oczywiwiscie sie zabezpieczylismy prezerwatywa ale wiadome ze to nie jest 100% ochrona.. prosze o odpowiedz bo boje sie ze zaszlam i wg ciagle boli mnie brzuch ale najbardziej mnie ta krew zaniepokoila.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy jestem w ciazy?
czy jesteś w ciąży? tego nikt Ci nie powie.. idz do ginekologa
![]() ale jeśli było to z zabezpieczeniem to nie sądzę... a jeśli chodzi o krew,to podobno niektóre dziewczyny podczas 1 stosunku krwawią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
in love with life
|
Ja tez mysle ze nie jestes w ciazy. A jesli jest juz 3 dni po a ty ciagle krwawisz to idz do lekarza, bo wprawdzie slyszalam ze niektore dziewczyny krwawia, ale to trwa najwyzej pare godzin. Ja nie krwawilam wcale, wiec mysle ze powinnas isc do ginekologa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
to nie ciąża.. a lekarz jak najbardziej bo ta krew jest niepokojąca
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
w ciąży raczej na pewno ni jesteś nie denerwuj się. krwawienie* nie jest normalne. idź do ginekologa.
*tak długie krwawienie nie jest normalne |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Witam.Jeśli chodzi o lekkie krwawienie po pierwszym stosunku to myślę,że to całkiem normalne o ile trwa krótko i nie jest obfite.Zaś jeśli u Ciebie trwa to dłużej i intensywnie to radzę wybrać się do ginekologa.jeśli chodzi o zajście w ciąże to ból brzucha i krwawienie nie ma wiele wspólnego z ciążą.A druga sprawa to nawet za wcześnie żeby jakiś ginekolog udzielił Ci odpowiedzi na to pytanie dotyczące ciąży.Krwawienie i ból brzucha to raczej efekt pękniętej/przebitej błony dziewiczej.Najrozsądniej będzie jeśli wybierzesz się do ginekologa ze swoimi obawami.POZDRAWIAM.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:37.