|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Neoderma czy mikrodermabrazja
Witam wszystkie wizażanki
![]() Chciałabym zapytać o Pani zdanie czy lepszy jest jeden zabieg Neodermy czy może dwa zabiegi mikrodermoabrazji (pytanie wynika oczywiście z kosztów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Neoderma czy mikrodermabrazja
jeden zabieg neodermy nie przynosi oczekiwanych efektów, potrzebna jest seria dwóch. I po sobie myślę, że było warto.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
myślę, że trudno porównać tak delikatny zabig jak mikrodermabrazja z inwazyjną neodermą. lepiej napisz, co chcesz uzyskać takim zabiegiem, jaki masz problem z cerą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dzięki dziewczyny za szybką odpowiedź
![]() Justy, generalnie chciałabym usunąć przebarwienia oraz blizny po krostkach, na które sama zapracowałam. Nie są głębokie, ale widoczne i wreszcie chciałabym się ich pozbyć (natomiast moja siostra, która również jest zainteresowana tematem, ma rzeczywiście bardzo mocno widoczne przebarwienia słoneczne). Tawerney, widzę, że też jesteś z Poznania. Możesz mi napisać gdzie poddałaś sie zabiegowi i ile zapłaciłaś za jeden? Dzięki raz jeszcze i czekam na odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ja polecam NEODERME!!!
Miałam spore problemy z cerą, pryszcze i ślady po nich, zrobiłam 1 zabieg i ani śladu! Drogo i trochę boli ale się opłaca. W Gnieźnie koszt na dzisiaj 250zł. Oczywiście jak znowu pojawią się pryszcze i się je podusi to zabieg znowu konieczny, ja sie nie moge powszczymać no i znowu muszę iść na zabieg bo mam pare małych śladów:/ Pozdrowionka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Neoderma to zabieg, po ktorym cera jest rewelacyjna, po mikro jest fajna, ale nie daje ona tak dlugotrwalych efektow jak neod.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.