|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Bardzo mi smutno:(
Bardzo mi smutno bo wlasnie poklocilam sie z moim chlopakiem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Bardzo mi smutno:(
przestań :głaszcze: przedewszystkim weż sie w garść - potem zastanów sie czy to była poważna kłótnia napij sie piwka ze znajomymi lub popłacz w samotności - zależy co preferujesz...
w związkach bywa tak że kłótnie sie zdażają - czasem nie pamiętamy nawet o co sie pokłóciliśmy a czasem po prostu wybucha to co długo w nas siedziało - wyśpij sie i jutro zobaczysz jak wszystko bedzie wyglądało... 3maj sie ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Zależy co to za niemiłe i nieprawdziwe rzeczy i jak długo już razem jesteście. Nam kilka razy też przydarzyły sie BARDZO ostre sytuację ale kiedy się trochę ochłonie, pójdzie do przytulnej knajpki i o wszystkim otwarcie porozmawia to jest zawsze jeszcze lepiej niż przed kłótnią
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Hejka!
![]() Nie znam Twojej sytuacji, ale może porozmawiaj z nim jutro na spokojnie. I nie myśl odrazu, że on ma Cię w nosie. Kobiety chyba mają taką tendencję (z autopsji i obserwacji u przyjaciółek) do postrzegania wielu sytuacji gorzej niż wyglądają one w rzeczywistości ![]() Dobrej nocy i trzymaj się cieplutko! ![]() ropuszka napisał(a): > Bardzo mi smutno bo wlasnie poklocilam sie z moim chlopakiem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:02.